Utsikten 5.Leilighet, 87 kvm

fra kr 940/Natt

HYTTEFØLELSE MIDT I BAKKEN

Når det kom storfint gardsbesøk i gamle dager bydde man på det beste man hadde. På Skigaarden gjør vi også alt for at gjestene skal ha det så bra som mulig. Våre leiligheter, Utsikten, er et godt sted å komme hjem til, etter små og store opplevelser ute. Interiøret er en førsteklasses kombinasjon av det tradisjonelle norske og moderne stil. Disse leilighetene ligger i hovedhuset, så du kan ta tøflene på både til frokost og middag.

Bilen står trygt parkert i underjordisk garasje, snøfri og sikker. Alt er lagt til rette for at dere skal ha en stressfri ferie. Så len deg tilbake og la blikket hvile på de mektige Hemsedalsfjellene på andre siden av dalen.

6 Gjester

3 Soverom

2 Bad

87m²

RUSTIKK KVALITET

Som alle våre leiligheter så er Utsikten 5 en god mix av sjarmerende hyttefølelse med moderne innhold. Dere kommer inn i en stor entré, perfekt for oppbevaring av skitøyet (disse leilighetene har i tillegg felles skirom til oppbevaring). Deretter kommer dere inn i et åpent kjøkken/stueværelse, med utgang til romslig terrasse. Her har du en spektakulær utsikt over fjellene i Hemsedal! Stuen inneholder et stort, håndlagd eikebord, perfekt for sosiale kvelder, med kortspill og vin, eller en deilig tapastallerken, levert fra restauranten. I tillegg får dere en koselig sofakrok, klar for å krypes opp i, med god bok og teppe. Dere har en kjøkkenkrok som inneholder det mest nødvendige for et opphold hos oss.

Hovedsoverommet har en romslig dobbeltseng, med eget baderom, de to andre rommene inneholder komfortable køyesenger, og deler et baderom.

Denne leiligheten ligger i 2.etasje.

EVENTYRLIGE HEMSEDAL

Forestill deg å våkne opp en vintermorgen. Tusle inn i stua og skue utover Hemsedalsfjellene som bader i rød morgensol. Både mektig og vakkert på én gang. Tankene går til gårsdagens lekre carving-svinger i alpinbakken sammen med familien.

Der ute venter en ny dag med eventyr. Du drar på smilebåndet og konstaterer. Ja, Skigaarden er avkobling. I dag blir det hundekjøring ved mektige Skogshorn. Så har du et lite luksusproblem etterpå: Italiensk pizza i Dagligstugu eller håndlaget burger i Eldstugu?

Lengst til høyre i fjellrekka ligger Skogshorn (1728 moh), Hemsedals kanskje mest populære topp. Om vinteren er den et yndet mål for randonnéere, om sommeren er det en godt besøkt fjelltur. Utsikten fra toppen er enestående, og vel verdt turen!

STED

Skigaaarden ligger i Tindenløypa, i hjertet av Hemsedal Skisenter

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal