Personvern

Skigaarden . Personvern

Personvern policy

Sist oppdatert: september 2019

Denne personvern policyen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, behandler og deler dine personlige opplysninger på tvers av Skigaarden-plattformen. Her finner du også informasjon om dine rettigheter. Skigaarden-plattformen refererer til Skigaardens nettsted, mobil, nettbrett og andre smarte applikasjoner og alle tilknyttede Skigaarden-tjenester.

Når denne personvern-policyen nevner "Skigaarden", "vi", "oss" eller "vår", refererer det til selskapet som har ansvaret for å drive Skigaarden - Hemsedal Hyttedrift AS.

Selskapet Hemsedal Hyttedrift AS (Orgnr: 989461729 / Postadresse: Berget 17, 3519 Hønefoss, Norge) er ansvarlig for behandling av dine personlige opplysninger (datakontroller) i henhold til denne personvern policyen. Hemsedal Hyttedrift AS er også kontraktør når du bestiller overnatting eller andre tjenester gjennom Skigaarden-plattformen.

I denne policyen bruker vi noen ord som er definert som følger:

  • En "bruker" er en som har registrert en Skigaarden-konto, inkludert leverandører og gjester.
  • En "gjest" eller "kunde" er noen som booker eller søker å bestille.
  • En "leverandør" er noen som leverer tjenester.
  • "Utleieenhet" betyr hytte/ferieleilighet eller annen eiendom.
  • "Betalingstjenester" betyr alle betalings behandlings tjenester som leveres og benyttes gjennom eller i forbindelse med kundens bruk av Skigaarden-plattformen.

1. Informasjon vi samler inn:

Vi behandler personopplysninger for å kunne tilby våre tjenester til bedrifter og forbrukere. For å gjøre det, må vi samle inn og behandle bestemte personopplysninger.

Det er tre generelle kategorier informasjon vi samler inn.

1.1.Informasjon du gir oss.

Vi samler inn opplysninger du deler med oss ​​når du bruker Skigaarden-plattformen for å sikre tilstrekkelig utførelse av kontrakter mellom deg og Skigaarden. Innsamling av denne informasjonen er nødvendig for bruk av Skigaarden-plattformen, og uten det vil vi ikke kunne tilby deg tjenester du ber om.

  • Kontoinformasjon. Når du registrerer en bruker konto på Skigaarden nettsiden, krever vi noe personlig informasjon som for eksempel navn og e-postadresse. For å kunne bruke visse funksjoner på Skigaarden-plattformen, må vi be deg om å fullføre en konto, og ber derfor om å registrere din adresse og telefonnummer.
  • Betalingsinformasjon. Når du bruker betalingstjenester (for eksempel når du bestiller overnatting og relaterte tjenester som, for eksempel catering, arrangement etc. gjennom oss), krever vi visse økonomiske opplysninger (som kredittkortinformasjonen din) for å behandle betalinger og overholde gjeldende lov. Vi beholder ikke din økonomiske informasjon, og når det er nødvendig, blir du bedt om å gjengi det igjen.
  • Kommunikasjon med Skigaarden. Når du kommuniserer med Skigaarden, samler vi inn all informasjon du velger å dele for å kunne gi deg personlig service.
  • Annen informasjon. Du kan ellers velge å gi oss informasjon (for eksempel din reiserute, matallergi, data knyttet til helsen din, kontaktinformasjon ved nødstilfeller og informasjon om dine medreisende) når du kontakter oss eller foretar en bestilling på vår nettside, via e-post, via telefon eller personlig. Også når du fyller ut skjema eller kommuniserer med en Skigaarden-representant (gardsfolk), kan du søke, oppdatere eller legge til informasjon på din Skigaarden-konto, svare på undersøkelser, delta i kampanjer eller bruke andre funksjoner på Skigaarden-plattformen.

1.2. Informasjon vi samler automatisk ved din bruk av Skigaarden-plattformen.

Når du bruker Skigaarden-plattformen, samler vi inn informasjon om tjenestene du bruker og hvordan du bruker dem, selv om du ikke registrerer en Skigaarden-konto. Vi behandler denne informasjonen for å registrere aktivitet på nettsiden og juridiske grunnlag er beskrevet i avsnitt 2 nedenfor.

  • Brukerinformasjon. Vi samler inn informasjon om samspillet med Skigaarden-plattformen, for eksempel sidene eller annet innhold du ser, søket ditt etter utleieenhet, bestillinger du har gjort og andre handlinger på Skigaarden-plattformen.
  • Stedsinformasjon. Når du bruker visse funksjoner på Skigaarden-plattformen og eksplisitt godtar stedstjenester, kan vi samle ulike typer informasjon om din generelle plassering (for eksempel IP-adresse, postnummer).
  • Loggdata. Vi samler automatisk logginformasjon når du bruker Skigaarden-plattformen, selv om du ikke har opprettet en Skigaarden-konto eller logget inn. Denne informasjonen inkluderer blant annet: detaljer om hvordan du har brukt Skigaarden-plattformen, IP-adressen, tilgangstider, maskinvare- og programvareinformasjon, enhetsinformasjon, informasjon om enhetshendelse (f.eks. krasjer, nettlesertype), unike identifikatorer og siden du har sett eller engasjert med før eller etter bruk av Skigaarden-plattformen.
  • Transaksjonsinformasjon. Vi samler inn informasjon knyttet til dine transaksjoner på Skigaarden-plattformen eller transaksjoner gjort via Skigaarden-plattformen, inkludert dato og klokkeslett, beløp som er belastet og andre relaterte transaksjonsdetaljer.
  • Cookies og lignende teknologier. Vi bruker informasjonskapsler og andre lignende teknologier, for eksempel web beacons, piksler og mobilidentifikatorer. Du kan deaktivere bruk av informasjonskapsler via nettleserinnstillingene dine. For mer informasjon om bruken av disse teknologiene, se vår Cookie-policy nedenfor.

1.3. Informasjon vi samler inn fra tredjeparter.

  • Tredjeparts tjenester. Hvis du linker, kobler til eller logger inn på din Skigaarden-konto med en tredjepartstjeneste (for eksempel Facebook, Twitter, Google), kan vi samle inn informasjon fra tredjepartstjenesten, for eksempel registrering og profilinformasjon. Denne informasjonen varierer og styres av den tjenesteleverandøren eller som det er autorisert av deg via dine personverninnstillinger hos den tjenesten.
  • Andre kilder. I den grad det er tillatt kan det hende at vi mottar tilleggsinformasjon om deg fra tredje part eller våre partnere som for eksempel demografisk data eller informasjon om svindelforsøk og kombinerer det med informasjon vi har om deg.

2. Hvordan bruker vi informasjonen vi samler inn

Vi bruker, lagrer og behandler informasjon om deg for å kunne tilby tjenester, samt forstå, forbedre og utvikle Skigaarden-plattformen og våre tjenester, samt å opprette og vedlikeholde et pålitelig og trygt miljø.

2.1. Tilby tjenester, forbedre og utvikle Skigaarden-plattformen.

  • Tilby tjenester, samt å kunne gi bruker tilgang til Skigaarden-plattformen. Skigaarden benytter dine opplysninger for å kunne gi informasjon, tilbud og service rundt bestilte tjenester, arrangement via e-post, telefon, sms og utsendelser via post.
  • Kontakte deg om dine, eller bedriften du representerer sine, bestillingsforespørsler, planlegging av oppholdet ditt på en av våre hytter eller leiligheter, samt lage og administrere bestillinger.

For å kunne formidle all informasjon du trenger slik at du skal kunne best mulig opplevelse ved å være vår gjest.

  • Å kommunisere med deg. Dine personlige data og kontaktdetaljer (for eksempel e-post og mobilnummer) kan brukes til å sende deg meldinger, for eksempel påminnelser og bestillingsbekreftelser.
  • Drifte, forbedre og optimalisere Skigaarden-plattformen og opplevelsen ved det, ved å for eksempel utføre analyser og gjennomføre undersøkelser (som selvfølgelig er frivillige).
  • Tilpasse eller skreddersy opplevelsen din ved blant annet å gi deg overnattingsforslag, rangering av søkeresultat eller vise annonser basert på din søk- eller bestillingshistorikk, eller eventuelle preferanser du gir til oss.
  • Å kunne gi deg muligheten å bruke våre betalingstjenester.
  • Gi personlig kundeservice.
  • Sende deg service eller supportmeldinger, for eksempel oppdateringer, sikkerhetsvarsler og kontovarsler.
  • Hvis du gir oss din kontaktinformasjon, kan vi bruke og lagre denne informasjonen for å kunne kontakte deg gjeldende din booking hos oss, samt under og etter opphold hvis det oppstår situasjoner når vi trenger å få kontakt med deg, samt for svindel deteksjon og forebygging, og for ethvert annet formål du autoriserer oss til.

2.2. Opprette og vedlikeholde et pålitelig og trygt miljø.

  • Oppdage og forhindre svindel, spam, misbruk, sikkerhets forstyrrelser og annen skadelig aktivitet.
  • Gjennomføre undersøkelser og risikovurderinger.
  • Utføre kontroller mot databaser og andre informasjonskilder.
  • Overholde våre juridiske forpliktelser.
  • Løse eventuelle tvister med noen av våre brukere og håndheve våre avtaler med tredjeparter.
  • Håndheve vilkårene våre, brukeravtaler og retningslinjer.

2.3. Utføre, tilpasse, måle og forbedre annonsering og markedsføring.

  • Sende deg som kunde salgsfremmende meldinger, markedsføring, reklame og annen informasjon som kan være av interesse for deg basert på dine kommunikasjonspreferanser (inkludert informasjon om Skigaarden-kampanjer og -tjenester).
  • Tilpasse, måle og forbedre annonsering.
  • Administrere henvisningsprogrammer, rewards/ belønninger, undersøkelser, konkurranser eller andre kampanjer eller arrangementer sponset eller administrert av Skigaarden.

2.4. Lagringstid

  • Vi lagrer personopplysningene så lenge det er nødvendig for formålet med behandlingen. Vi vil ikke lagre personopplysningene ut over dette, med mindre det eksisterer annet rettslig grunnlag for fortsatt behandling.

3. Deling og avsløring

3.1. Deling mellom leverandører og gjester.

  • Når du som gjest sender inn en bestillingsforespørsel, kan visse opplysninger om deg bli delt med en leverandør som skal administrere og koordinere bestillingen, for eksempel navn, kontaktinformasjon og ankomstdato.
  • Når du som leverandør har en bekreftet bestilling, kan visse opplysninger om deg bli delt med gjesten for å koordinere bestillingen, for eksempel ditt fulle navn, telefonnummer og e-post.

Deling av denne informasjonen er nødvendig for å gi gjestene våre tjenester. Vi deler ikke din fakturerings- og utbetalingsinformasjon med andre brukere.

3.2. Anmeldelser, oppføringer og annen offentlig informasjon.

Skigaarden-plattformen publiserer informasjon som er synlig for allmennheten. For eksempel:

  • Hvis du sender inn innhold på bloggen vår, i et offentlig forum eller i en sosial mediepost eller bruker en lignende funksjon på Skigaarden-plattformen, er dette innholdet offentlig synlig.

Informasjon du deler offentlig på Skigaarden-plattformen, kan indekseres gjennom tredjeparts søkemotorer. Hvis du endrer innstillingene eller innholdet ditt med publikum, kan ikke disse søkemotorene oppdatere databasene sine. Vi kontrollerer ikke bruken av tredjeparts søkemotorer, og de kan bruke cacher som inneholder din utdaterte informasjon.

3.3. Sikkerhet og overholdelse av loven.

Skigaarden kan gi opplysningene dine til domstoler, rettshåndhevelse eller myndigheter, samt autoriserte tredjeparter dersom det er lovpålagt eller hvis slik opplysning er rimelig nødvendig: (i) for å overholde juridisk prosess og å svare på krav som er pålagt Skigaarden, (ii) for å svare på verifiserte forespørsler om kriminell etterforskning, påstått eller mistenkt ulovlig aktivitet eller annen aktivitet som kan utsette oss, deg eller enhver annen av våre brukere for juridisk ansvar, ( iii) for å håndheve og administrere våre bruksvilkår eller andre avtaler med brukere, iv) for undersøkelser og forebygging av svindel, risikovurdering, kundesupport, produktutvikling og feilsøkingsformål, eller v) for å beskytte rettigheter, eiendom eller personlig sikkerhet av Skigaarden, dets ansatte eller dets brukere, eller publikum.

Vi vil forsøke å varsle brukere om disse forespørsler med mindre: (i) det varsling er forbudt av selve rettsprosessen, ved rettsordre vi mottar eller ved gjeldende lov, eller (ii) hvis vi mener at det vil være ineffektivt og/eller skape risiko eller skade for en person eller gruppe, eller skape eller øke risiko for hærverk, skade på Skigaardens eiendom, dets brukere og Skigaarden-plattformen. I tilfeller vi overholder juridiske forespørsler uten varsel av disse grunner, vil vi forsøke å varsle brukeren om forespørselen ved det faktum at det ikke lenger er lovlig forbudt å gjøre det, og at ingen risikoscenarier er lenger gjeldende.

3.4. Bedriftsforetak.

For å kunne tilby tjenester via og tilgang til Skigaarden-plattformen, kan vi dele informasjonen din i bedriftens familie av selskaper (både finansielle og ikke-finansielle enheter) som er relatert til felles eierskap eller kontroll som, for eksempel Skigaarden Apartments AS, Storelia Lodge AS, Skigaarden Infrastruktur AS, Innkjøp & Driftspartner AS. I tillegg deler vi informasjonen med våre partnere for å støtte, integrere, markedsføre og forbedre Skigaarden-plattformen og våre tilknyttede selskaper.

3.5. Widgets.

Vi kan vise deler av Skigaarden-plattformen (f.eks. oppføringssiden) på nettsteder som drives av Skigaardens forretningspartnere, ved hjelp av teknologier som widgets eller APIer.

3.6. Skattemyndighetene.

I jurisdiksjoner der vi tillater innkreving og overføring av skatt, kan vi bli forpliktet å dele data og annen informasjon knyttet til dem eller deres transaksjoner, bestillinger, overnattings- og beløpskatter til den relevante skattemyndigheten, inkludert, men ikke begrenset til, leverandørens eller gjestenes navn, adresse, transaksjonsdatoer og beløp, skatteidentifikasjonsnummer (-re), summen av skatter mottatt fra leverandører, gjester, og kontaktinformasjon.

3.7. Bedriftsoverføringer.

Hvis Skigaarden påtar seg eller er involvert i fusjon, oppkjøp, omorganisering, salg av eiendeler, konkurs eller insolvensbegivenhet, kan vi selge, overføre eller dele noen eller alle våre eiendeler, inkludert dine personlige opplysninger i forbindelse med slik transaksjon eller i overveielse av slik transaksjon (f.eks. due diligence). I dette tilfellet vil vi varsle deg før dine personlige opplysninger overføres og blir underlagt en annen personvernpolicy.

3.8. Samlede data.

Vi kan også dele aggregerte opplysninger (informasjon om våre brukere som vi kombinerer slik at den ikke lenger identifiserer eller refererer til en enkelt bruker) og annen uidentifisert informasjon for industri og markedsanalyse, regelverksoverensstemmelse, demografisk profilering, markedsføring og annonsering, og andre forretningsformål.

4. Mottakere av personopplysningene og bruk av underleverandører

Vi gir ikke dine personopplysninger videre til tredjeparter med mindre slik utlevering følger av rettslige forpliktelser for virksomheten eller følger av punkt 5 under.

Vi benytter underleverandører (databehandlere) for enkelte administrative oppgaver. For de tilfeller at vi deler opplysningene med databehandler er behandlingen av personopplysninger sikret gjennom databehandleravtaler. Databehandleravtalene sikrer at personopplysningene ikke brukes til annet formål og at behandlingen oppfyller kravene i GDPR.

Vi behandler ikke personopplysninger utenfor EU/EØS.

5. Tredjepartspartnere og integrasjoner

Google Maps / Earth.

Deler av Skigaarden-plattformen bruker Google Maps / Earth-tjenester, inkludert Google Maps API (er). Du kan selv velge om du vil benytte Google Maps / Earth, i så tillfelle er du underlagt Google Maps / Earth Tilleggsbetingelser og Googles personvernregler.

Skigaarden-plattformen kan også inneholde koblinger til andre tredjeparts nettsteder eller tjenester, for eksempel integrasjoner fra tredjepart, sambransjertjenester eller tredjepartsmerkede tjenester ("tredjepartspartnere"). Skigaarden eier ikke eller kontrollerer disse tredjepartspartnere, men du velger selv om du vil benytte koblingen til tredjeparts nettsteder eller tjenester. Når du kommuniserer med dem, kan du gi informasjon direkte til tredjepartspartneren. Disse tredjepartspartnere har sine egne regler om innsamling, bruk og deling av informasjon. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå personvernreglene for de andre nettstedene du besøker.

6. Dine valg

6.1. Administrere informasjonen din

Du kan få tilgang til, oppdatere og rette opp de fleste av dine grunnleggende personlige opplysninger ved å logge deg inn på din Skigaarden-konto og gjennomgå innstillingene og profilen din. Du er ansvarlig for å holde din personlige informasjon oppdatert.

6.2. Datalagring & konto kansellering.

Vi beholder informasjonen din så lenge det er nødvendig for å kunne gi deg tilgang til Skigaarden-plattformen, eller så lenge kontoen din er aktiv. Hvis du ikke lenger vil at vi skal bruke informasjonen din, kan du kansellere kontoen din eller be oss om å slette dine personlige opplysninger. For å kansellere din Skigaarden-konto, kontakt oss. Hvis du kansellerer kontoen din eller ber om sletting av din personlige informasjon, merk at:

  • Informasjon du har delt med andre (for eksempel vurderinger) kan fortsatt være offentlig synlig på Skigaarden-plattformen i forbindelse med ditt fornavn, selv etter at din Skigaarden-konto er kansellert.
  • Enkelte kopier av informasjonen din (for eksempel loggposter) kan forbli i vår database, men er ikke tilknyttet personlige identifikatorer.
  • Fordi vi opprettholder Skigaarden-plattformen for å beskytte mot tilfeldig eller ondsinnet tap av informasjon og ødeleggelser, kan ikke resterende kopier av informasjonen bli fjernet fra våre backup-systemer i en bestemt periode.
  • Skigaarden kan beholde viss informasjon i den grad det er nødvendig for å overholde sine juridiske forpliktelser.
  • Skigaarden kan beholde visse opplysninger etter behov for sine legitime forretningsinteresser, slik som svindeldeteksjon og forebygging, økt brukersikkerhet og for å kunne forsvare seg mot rettslige krav. Hvis Skigaarden for eksempel fjerner en brukerkonto grunnet svindel eller brukersikkerhet, kan Skigaarden beholde viss informasjon fra den kontoen for å forhindre at brukeren åpner en ny Skigaarden-konto i fremtiden.

6.3. Formålet med behandling (inkludert automatisk beslutningstaking).

I enkelte jurisdiksjoner kan gjeldende lovgivning gi deg rett til å kreve at Skigaarden ikke behandler dine personlige opplysninger for bestemte spesifikke formål, for eksempel profilering eller markedsføring.

6.4. Utøvelse av dine rettigheter og klager

Ved å henvende deg til oss har du som registrert rett til å kreve

  • innsyn i,
  • korrigering av og/eller
  • sletting av

personopplysninger som gjelder deg.

Dersom grunnlaget for behandlingen av personopplysninger er samtykke, har den registrerte til enhver tid rett til å trekke tilbake sitt samtykke ved å kontakte oss.

Du har rett til å klage til Datatilsynet over vår behandling av personopplysningene. Du finner mer informasjon på www.datatilsynet.no

Har du spørsmål om GDPR, vennligst send oss en e-post på booking@skigaarden.no eller ring på +47 90010047. Vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før vi tar ytterligere tiltak for å behandle forespørsel. Du kan også sende brev til følgende adresse: Hemsedal Hyttedrift AS, Berget 17, 3519 Hønefoss Norway.

7. Sikkerhet

Vi gjennomfører kontinuerlig og oppdaterer administrative, tekniske og fysiske sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte din informasjon mot uautorisert tilgang, tap, ødeleggelse eller endring.

8. Endringer i denne personvern policyen

Skigaarden forbeholder seg retten til å endre denne personvern policyen når som helst i samsvar med denne bestemmelsen. Hvis vi gjør endringer i denne personvern policyen, publiserer vi den reviderte personvern policyen på Skigaarden-plattformen, og oppdaterer "Sist oppdatert" dato øverst på siden. Vi vil også sende deg varsel om endringen via e-post minst tretti (30) dager før datoen de trer i kraft. Hvis du er uenig med den reviderte personvern policyen, kan du kansellere kontoen din. Hvis du ikke kansellerer din Skigaarden-konto før datoen for den reviderte personvern policyen blir gjeldende, vil din fortsatte tilgang eller bruk av Skigaarden-plattformen bety godkjenning av den reviderte personvern policy.

9. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller klager om denne personvern policy eller Skigaardens praksis av informasjonshåndtering (inkludert hvordan våre tjenesteleverandører behandler dine personlige opplysninger), kan du kontakte Skigaarden ved å sende mail til: Hemsedal Hyttedrift AS, Berget 17, 3519 Hønefoss, Norge. Du kan også sende oss en e-post på booking@skigaarden.no.

Cookie Policy Skigaarden

Sist oppdatert: Juni 2019

Vår nettside bruker cookies/ informasjonskapsler og lignende teknologier for å forbedre og beskytte nettstedet og din erfaring. Denne policyen forklarer hvordan og hvorfor vi bruker informasjonskapsler og valgene du har.

Hva er en cookie?

En cookie er en liten datafil som overføres til enheten din (f.eks. mobiltelefonen eller datamaskinen). For eksempel, kan en cookie tillate oss å gjenkjenne nettleseren din, mens en annen kan lagre dine preferanser, for eksempel, ditt foretrukne språk eller sted. Det finnes to typer informasjonskapsler brukt på Skigaarden-nettsiden: (1) " sesjons (økt)-cookies" og (2) "vedvarende cookies." Sesjons cookies utløper normalt når du lukker nettleseren din, mens vedvarende informasjonskapsler forblir på enheten når du lukker nettleseren din og kan brukes igjen neste gang du besøker nettstedet vårt.

Vi kan også bruke andre teknologier med lignende funksjonalitet til informasjonskapsler, for eksempel web beacons, piksler, mobilidentifikatorer og sporing av nettadresser, for å oppnå loggdata (som beskrevet i personvernreglene). Eksempelvis kan våre e-postmeldinger inneholde webbeacons og sporingsnettadresser for å kunne registrere om du har åpnet en bestemt melding eller fått tilgang til en bestemt internett link.

Hvorfor bruker Skigaarden disse teknologiene?

Vi bruker disse teknologiene til en rekke formål, for eksempel:

  • For å gjøre det mulig for deg å få tilgang til og kunne bruke Skigaarden-plattformen og Betalingstjenester (se vår personvern policy).
  • For å kunne aktivere, legge til rette for og effektivisere driften og din tilgang til Skigaarden-plattformen.
  • For å kunne forstå hvordan du navigerer gjennom nettsiden som gir oss muligheten til å kunne forbedre Skigaarden-plattformen.
  • Å tilby deg skreddersydd annonsering (på Skigaarden-plattformen og på tredjeparts nettsteder).
  • For å vise innhold (for eksempel annonser) som er mer relevant for deg.
  • Å overvåke og analysere ytelsen, driften og effektiviteten til Skigaarden-platformen og Skigaarden reklame.
  • For bedrageri deteksjon og forebygging, og undersøkelser.
  • For vår egen kundesupport, analyse, statistikk, produktutvikling og forskriftsmessig overholdelse.

Tredjeparter

Vi kan tillate visse samarbeidspartnere å plassere disse teknologiene på Skigaarden-plattformen. Våre samarbeidspartnere bruker disse teknologiene til å (1) hjelpe oss med å analysere hvordan du bruker Skigaarden-plattformen, for eksempel ved å merke tredjepartstjenestene du kom fra, (2) markedsføre og annonsere Skigaarden-tjenester til deg på Skigaarden-plattformen og tredjeparts nettsteder , (3) hjelpe oss med å oppdage eller forhindre svindel eller gjennomføre risikovurderinger, eller (4) samle inn informasjon om aktivitetene dine på Skigaarden-plattformen, andre nettsteder og / eller annonsene du har klikket på. For eksempel, for å hjelpe oss å forstå bedre hvordan folk bruker Skigaarden-plattformen, jobber vi med en rekke analytiske partnere, inkludert Google Analytics. For å forhindre at Google Analytics bruker informasjonen din for analyse, kan du installere Google Analytics-utvelgingsleseren ved å klikke her.

Online annonsering

Tredjeparter kan også bruke slike sporingsteknologier til å betjene annonser som de tror mest sannsynlig vil være av interesse for deg, og måle effektiviteten av annonsene deres både på Skigaarden-plattformen og på andre nettsteder og online-tjenester. Målretting og annonseringskapsler vi bruker kan omfatte Google, Facebook, Microsoft og andre annonseringsnettverk og -tjenester vi bruker fra tid til annen. Hvis du vil ha mer informasjon om målretting og annonseringskapsler, og hvordan du kan velge bort, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets bortkoblingsside, den digitale annonseringsalliansens uteblokkingsside eller http://youronlinechoices.eu. Hvis du vil melde deg av Google Analytics for visningsannonse eller tilpasse Google-nettverksannonser for annonser, kan du gå til siden for Google-annonserinnstillinger. I den utstrekning reklameteknologien er integrert i Skigaarden-plattformen og du velger bort tilpasset annonsering, kan du likevel motta reklameinnhold. I så fall vil ikke annonseringsinnholdet skreddersys for dine interesser. Vi kontrollerer heller ikke noen av disse bortkoblingslinkene og er ikke ansvarlige for tilgjengeligheten eller nøyaktigheten av disse mekanismene.

Tredjeparts sosiale plug-in-programmer

Skigaarden-plattformen kan bruke sosiale plug-ins som leveres og drives av tredjeparter, for eksempel Facebook's Like knappen. Som et resultat av dette kan du sende informasjonen til tredjepart du ser på en bestemt del av Skigaarden-plattformen. Hvis du ikke er logget på kontoen din med tredjepart, kan tredjepart kanskje ikke kjenne din identitet. Hvis du er logget på kontoen din med tredjepart, kan tredjepart være i stand til å koble informasjon eller handlinger om samhandlingene med Skigaarden-plattformen til kontoen din med dem. Vennligst referer til tredjeparts personvernregler for å lære mer om datapraksis.

Dine valg

De fleste nettlesere godtar automatiske informasjonskapsler, men du kan endre nettleserinnstillingen din for å avvise cookies ved å gå til Hjelp-delen av nettleserens verktøylinje.

Flash-cookies fungerer forskjellig fra nettleser cookies, og verktøy for informasjonskapsler som er tilgjengelige i en nettleser, vil ikke fjerne flash-cookies. Hvis du vil vite mer om hvordan du håndterer flash-cookies, kan du besøke Adobe-nettstedet og gjøre endringer i panelet for globale personverninnstillinger.

Din mobilenhet kan tillate deg å kontrollere informasjonskapsler gjennom innstillingsfunksjonen. Se produsentens instruksjoner for mer informasjon.

Husk at hvis du endrer innstillingene og deaktiverer informasjonskapsler, kan dette gjøre noen funksjoner på nettstedet vårt utilgjengelige, noe som gjør at nettstedet kan ikke brukes i sin helhet.