Storgaarden 2-3.Familierom, 32 kvm

fra kr 580/Natt

Åpne døren...

...og du er i bakken!

Dette er bostedet for deg som er mer opptatt av å være ute enn inne, den genuine skientusiasten. Våre familierom er generøse i størrelsen, noe mindre enn en leilighet, men holder i massevis om hovedmålet er å være i bakken.

De er innredet med samme høye kvalitet som alt annet vi har, så dere har mer enn nok plass for en hyggelig helg på fjellet.

Sengetøy og håndklær er selvfølgelig inkludert. I tillegg har dere, som alle andre som bor hos oss, plass i garasjen, bilen står sikkert og snøfritt under hele oppholdet.

Så det er bare på med skiene, og:" 1,2,3...KJØR!"

Psst... denne leiligheten er den eneste i bygget som har et badekar, i tillegg til en dusj. Nyt en deilig avslutning på en aktiv dag i fjellet.

4 Gjester

1 Soverom

1 Bad

32m²

ÆRLIG OG NÆRE

Familierommet inneholder en queensize dobbeltseng, og komfortabel køyeseng. Badet er stort nok for 4 personer å dele.

Ellers har dere et lite tekjøkken, med kjøleskap, perfekt for å ha litt kveldssnacks i, eller hvorfor ikke noen gode oster fra Himmelspannet? Det finnes en rommelig spisegruppe med 4 komfortable spisestoler. Wifi inngår, og da er det vel ikke mer man trenger?

Med den perfekte beliggenheten så rekker dere fint å spise en god frokost, og likevel være de første til å svinge ut på nypreppet snø.

FART OG MORO I HEMSEDAL

De aller fleste vet at Hemsedal Skisenter er et av de beste skianleggene i landet. Du har også fått med deg at man kan sykle downhill der om sommeren og utover høsten. Men aldri hadde du drømt om å støte på en en trehjulssykkel i full fart ned traseen i høstferien. Sjåføren var attpåtil voksen. Dette må undersøkes og etter et par websøk viser det seg å være en såkalt Mountain Cart.
Eventyrlysten som du er kan du knapt vente på å teste dem ut. Men hysj hysj! Dette skal være en hemmelig overraskelse for hele familien, når de kommer tilbake fra en deilig pizzalunsj i Dagligstugu...

STED

Skigaarden ligger i Tindenløypa, i hjertet av Hemsedal Skisenter

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal