Heimatt – Medlemsklubb

Skigaarden . Heimatt – Medlemsklubb

ET EKSTRA FRISTED PÅ SKIGAARDEN

Heimatt er vår egen medlemsklubb – en møteplass for fjell- og skifolk, hvor du treffer likesinnede i rolige og komfortable omgivelser. Ikke bare er vi Norges første i sitt slag. Vi har store ambisjoner om å være den beste – alltid. Derfor arbeider vi konstant med å forbedre tilbudet.

Vi er opptatt av at alle skal ha det godt til fjells. Derfor tilbyr vi den beste plassen til våre faste dedikerte gjester. Nærmere bestemt øverste etasje i Hovedhuset på Skigaarden. Et 450 kvm stort loungeareal står til disposisjon, med ekstra hygge og lun stemning. Her finnes forskjellige sittegrupper, store langbord, sofakroker og loungestoler. Alt i en røff, smakfull og uformell stil. Heimatt er et ypperlig sted å møte og mingle med både gamle og nye venner. Gjestene er gjerne skientusiaster som ofte er på fjellet. Her kan både barn og voksne skape bånd som varer.

I lokalet har du tilgang til enkel servering i ferier og helger, og du kan enkelt bestille mat fra alle Skigaardens restauranter. Mulighetene er mange. Drikke en deilig varm kakao, bestille litt snacks og drikke, lese aviser og ellers nyte tiden i et avslappet miljø. Her er ladestasjoner til telefon samt gratis Wi-Fi. Medlemmer disponerer dessuten en tilhørende privat solterrasse med deilige loungestoler og fantastisk utsikt opp mot Holdeskaret. Klubben har en egen garderobe der man kan skifte til mer komfortable sko, mens alpinskoene står til tørking. Det er noe med det å komme heimatt …. I lokalet ligger også et eget lekerom for barn, med tegnesaker, spill, sakkosekker og NRK Super. Her kan de minste kose seg uforstyrret og foreldre slappe av, vel vitende om at barna har det godt.

Medlemmer kan låne klubben for å holde selskaper, lunsjer, styremøter m.m vederlagsfritt, såfremt vi har kapasitet. Om dette er av interesse, ta kontakt med vertinnen på Heimatt i god tid. 

Vi ønsker å vise hvor mye vi setter pris på våre medlemmer. Første lørdag i hver måned byr vi derfor på et utvalg av nydelige ferske bakevarer. Da er det ekstra hyggelige morgenstunder på Heimatt.

Medlemskap og priser

Heimatt er begrenset til totalt 299 medlemskap, med ca. 700–900 personer i medlemsbasen. For å drifte Heimatt, og kunne holde et godt servicenivå, vil det påløpe en årlig medlemsavgift. Avgiften inkluderer også en forhåndsbetaling av mat/drikke på Skigaarden. Hvert medlemskap får en årlig konto på kr 4.000,– som kan benyttes på alle Skigaardens spisesteder. Restaurantforskuddet må brukes opp i gjeldende sesong og kan ikke overføres til neste sesong. Dersom du kjøper leilighet i Skigaarden får du automatisk basismedlemskap i 3 år. Etter endt periode får du mulighet til å kjøpe basismedlemskap med rettigheter på lik linje som founding members.

I basismedlemskap inngår følgende tjenester

 • Inngang til hele Heimatt
 • Privat garderobe med tørkemuligheter for alpinsko + private skap med lås
 • Egne tøfler med Heimatt-logo
 • Eget serveringssted med fri kaffe og te
 • Gratis aviser i helgene
 • Matservering i helgene/familieperiodene i medlemslokalet
 • Stor solterrasse med behagelige utemøbler
 • Mulighet for å reservere møterom for egne arrangementer
 • Eget område for barna
 • Egne medlemskort for bruk som nøkler, betalingskort på Skigaarden (betalingsbetingelser gjelder)
 • Gjesteadgang i et begrenset omfang

Det finnes to typer basismedlemskap*: Husholdnings-/Familiemedlemskap og enkeltmanns-/privatmedlemskap.

Husholdnings-/Familiemedlemskap

Medlemskap for familier med opptil fire familiemedlemmer (2 voksne + 2 barn (alder 6-23 år, barn under 6 år gratis)). Dersom en familie har flere enn to barn er det mulighet for å utvide medlemskapet. Utvidet familiemedlemskap koster kr 2.000,– pr. barn. Medlemskapet gir tilgang til alle basistjenester og gjelder for ett kalenderår. Ordinær pris på husholdningsmedlemskap er kr 11.000,–. Dette inkluderer kr 4.000,– i restaurantforskudd. Dette må brukes opp i gjeldende sesong og kan ikke overføres til neste sesong.

Enkeltmanns-/privatmedlemskap

Medlemskap for en enkelt person, som gir tilgang til alle basistjenester. Ordinær pris på enkeltmannsmedlemskap er kr 7.000,– og gjelder i ett kalenderår. Dette inkluderer kr 4.000,- i restaurantforskudd. Restaurantforskuddet må brukes opp i gjeldende sesong og kan ikke overføres til neste sesong.

Firmamedlemskap

Vi tilbyr også noen få firmamedlemskap, med et antall samtidige brukere. Prisen for et slikt medlemskap avhenger av samlet pakke.

I firmamedlemskap inngår følgende
 • Mulighet for å reservere møterom for egne arrangementer
 • Bruk av lokalet til firmafester eller seminar vederlagsfritt
 • Privat garderobe med tørkemuligheter for alpinsko + evt. skap med lås
 • Stor solterrasse med behagelige utemøbler
 • Egne medlemskort for bruk som nøkler, betalingskort på skigaarden
Hvordan bli medlem?

Ønsker du et eget privat område ved Skigaarden ønsker vi deg velkommen til Heimatt. Enten det er for deg og din familie, eller som enkeltmedlem. Søknad sendes til klubben, og medlemskapet er basert pr. kalenderår. Heimatt styres av en vertinne – en person som er ansvarlig for driften. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon på heimatt@skigaarden.no