Utsikten 3.Leilighet, 111 kvm

fra kr 940/Natt

NATURLIG GJESTFRIHET

Når det kom storfint gardsbesøk i gamle dager bydde man på det beste man hadde. På Skigaarden gjør vi også alt for at gjestene skal ha det så bra som mulig. Våre leiligheter, Utsikten, er et godt sted å komme hjem til, etter små og store opplevelser ute. Interiøret er en førsteklasses kombinasjon av det tradisjonelle norske og moderne stil. Disse leilighetene ligger i hovedhuset, så du kan ta tøflene på både til frokost og middag.

Bilen står trygt parkert i underjordisk garasje, snøfri og sikker. Alt er lagt til rette for at dere skal ha en stressfri ferie. Så len deg tilbake og la blikket hvile på de mektige Hemsedalsfjellene på andre siden av dalen.

8 Gjester

4 Soverom

2 Bad

111m²

Air Condition

WiFi

Fully equipped kitchen

RUSTIKK KVALITET

Som alle våre leiligheter så er Utsikten 3 en god mix av sjarmerende hyttefølelse med moderne innhold. Denne leiligheten inneholder et ekstra oppholdsrom, supert når barn vil ha pause fra foreldre... Her finnes også et ekstra lite kott, perfekt for oppbevaring av skitøyet (disse leilighetene har i tillegg felles skirom til oppbevaring). Deretter kommer dere inn i et åpent kjøkken/stueværelse, med utgang til romslig terrasse, med flott utsikt rett utover løypa. Det er nesten så du kan høre skikjørerne suse forbi!

Stuen inneholder et stort, håndlagd eikebord, perfekt for sosiale kvelder, med kortspill og vin, eller en deilig tapastallerken, levert fra restauranten. I tillegg får dere en generøs sofagruppe, klar for å krypes opp i, med god bok og teppe. Dere har en kjøkkenkrok som inneholder det mest nødvendige for et opphold hos oss.

Hovedsoverommet har en romslig dobbeltseng, med eget baderom, de to andre rommene inneholder komfortable køyesenger, og deler et baderom. I tillegg har denne leiligheten en vaskemaskin, noe som gjør denne leiligheten ideell for litt lengre opphold.

Denne leiligheten ligger i 2.etasje, og kan være super for den utvidede familien, eller en god vennegjeng.

NÆRHET TIL NATUREN

Så er helgen her. Endelig skal du og kona til Hemsedal for å gå på ski opp Holdeskaret og innover mot Flævatn. Ute skinner sola og føret sier blått. Dere er mer enn klar for en ekstra flott skitur i høyfjellet. Stake seg avgårde i nypreppede spor. Kjenne på stillheten og den friske luften. Sette seg ned med en kopp kaffe og ferskt gjærbakst fra Skigaarden. Og etterpå blir det toretters i staselige Storstugu.

Fjellet som ligger helt til høyre for dere, er del av et populært fjellturmål om sommeren, Røggjin(1370 moh). Dette er inngangen til Holdeskaret, som inneholder mange mil med langrennspor. Den mest populære løypa heter Beihovd, her finnes også en koselig fjellstue, perfekt for vaffelpause på veien!

STED

Skigaaarden ligger i Tindenløypa, i øvre del av Hemsedal Skisenter (1013 moh)

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal