Storelia 8.Hytte, 413 kvm

fra kr 3269/Natt

HEMSEDALS STØRSTE UTLEIEHYTTER

Storelia heter vårt hytteområde, sentralt beliggende i Hemsedal. Det består av 4 store tømmerhytter, og er et ideelt utgangspunkt for store familier, vennegjenger eller firmaer som ønsker seg en romslig hytte.

Alle hyttene har plass til 36 gjester, noe som gjør de til Hemsedal's største hytter. Selv om de er store, klarer de allikevel å gi en følelse av intimetet, og den "kosen" man gjerne vil ha når man er på hyttetur. Gode løsninger, med et tradisjonellt og rustikt interiør bidrar til at det blir hyggelig, uansett om man er mange eller få.

Hyttene ligger høyt oppe, og gir dere dermed en spektakulær utsikt over hele Hemsedal. Perfekt for en kaffe om morgenen, eller kanskje et glass velfortjent vin etter en god skidag?

36 Gjester

12 Soverom

10 Bad

413m²

NATURLIG GJESTFRIHET

Hytta er designet av aktive fjellfolk. Du kommer inn i en rommelig entré, med et stort tørkerom på venstre hånd. Perfekt for oppbevaring og tørking av alt utstyr. Hyttene har gulvvarme i alle rom, som sørger for god oppvarming. Videre inn kommer du til en åpen kjøkken/stue-løsning, generøst med plass til alle.

Kjøkkenet er rikelig utstyrt for 36 gjester, med praktisk kjøkkenøy, ekstra stort kjøleskap og alt du trenger for å lage et hyggelig måltid i felleskap. Det er 2 store matbord, med god plass til alle, perfekt også for spill eller andre sosiale aktiviteter. Det finnes 4 store sofaer, om du heller vil lese bok, se på tv eller bare slappe av foran den åpne peisen. Alle hyttene har i tillegg lerret og projektor, og det er selvfølgelig gratis wifi.

Den har 36 sengeplasser fordelt på 12 soverom. i første etasje er det seks doble soverom med tilhørende bad. Disse har dobbeltsenger som kan splittes dersom man ønsker flere enkeltsenger. I annen etasje finnes 6 soverom med 4 køyesenger i hvert rom. Disse rommene deler på 3 toalett, og har en romslig hall til ekstra bagasje. Ellers er det stor badstu med tilhørende dusjer.

Når du bor på Storelia, vil sengetøy, håndklær og sluttrengjøring alltid være inkludert i prisen.

Utenfor er det parkeringsplass for 8–10 biler, Storelia 8 ligger som andre hytte til venstre i området, denne deler innkjøring med Storelia 1, perfekt om dere ønsker å leie 2 hytter. Har du ikke bil, stopper skibussen like ved. Om det er en god vinter, er dette ski-in/ski-out, om ikke, er det bare noen minutters gange til bakken.

DET EVENTYRLIGE HØYFJELLET

Forestill deg å våkne opp en vintermorgen. Tusle inn i stua og skue utover Hemsedalsfjellene som bader i rød morgensol. Både mektig og vakkert på én gang. Tankene lander på gårsdagens puddertur ned Gummiskogen sammen med gjengen.

Der ute venter en ny ladning pudder. Det er stille. Du smiler og konstaterer:" Ja, dette er høyfjell. I dag blir det flere pudder-runs, med innlagt pizzastopp på Skigaarden!"

Lengst bort på venstre side med fjelltopper, ligger Skogshorn(1728 moh), kanskje Hemsedals mest populære fjelltopp. Et populært randonnéemål på vintertid, men like mye besøkt på sommeren. Det er en spektakulær utsikt fra toppen, vel verdt jobben!

Her finner du bilde av området, plantegning av hytta, og løypekart over Hemsedal Skisenter.

BESTILL Storelia 8

fra kr 3269/Natt

Vær oppmerksom på at de satte periodene for booking av overnatting er:
fre - søn, tor - søn, søn - søn, søn - tor, søn - fre. Hvis du ønsker å booke utenfor de angitte periodene, vennligst send oss en forespørsel, og vi vil komme tilbake til deg.

STED

Storelia ligger i Holdeskaret, helt inntil Hemsedal Skisenter.

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal