Storelia 2.Hytte, 413 kvm

fra kr 3269/Natt

HEMSEDALS STØRSTE UTLEIEHYTTER

Storelia heter vårt hytteområde, sentralt beliggende i Hemsedal. Det består av 4 store tømmerhytter, og er et ideelt utgangspunkt for store familier, vennegjenger eller firmaer som ønsker seg en romslig hytte.

Alle hyttene har plass til 36 gjester, noe som gjør de til Hemsedal's største hytter. Selv om de er store, klarer de allikevel å gi en følelse av intimetet, og den "kosen" man gjerne vil ha når man er på hyttetur. Gode løsninger, med et tradisjonellt og rustikt interiør bidrar til at det blir hyggelig, uansett om man er mange eller få.

Hyttene ligger høyt oppe, og gir dere dermed en spektakulær utsikt over hele Hemsedal. Perfekt for en kaffe om morgenen, eller kanskje et glass velfortjent vin etter en god skidag?

Storelia ligger en kort spasertur fra vårt restauranthus, Skigaarden. Kom gjerne innom på lunsj, eller kontakt oss om dere ønsker catering hjem til hytta!

36 Gjester

12 Soverom

8 Bad

413m²

NATURLIG GJESTFRIHET

Hytta er designet av aktive fjellfolk. Du kommer inn i en rommelig entré, med et stort tørkerom på venstre hånd. Perfekt for oppbevaring og tørking av alt utstyr. Hyttene har gulvvarme i alle rom, som sørger for god oppvarming. Videre inn kommer du til en åpen kjøkken/stue-løsning, generøst med plass til alle.

Kjøkkenet er rikelig utstyrt for 36 gjester, med praktisk kjøkkenøy, ekstra stort kjøleskap og alt du trenger for å lage et hyggelig måltid i felleskap. Det er 2 store matbord, med god plass til alle, perfekt også for spill eller andre sosiale aktiviteter. Det finnes 4 store sofaer, om du heller vil lese bok, se på tv eller bare slappe av foran den åpne peisen. Alle hyttene har i tillegg lerret og projektor, og det er selvfølgelig gratis wifi.

Den har 36 sengeplasser fordelt på 12 soverom. i første etasje er det seks doble soverom med tilhørende bad. Disse har dobbeltsenger som kan splittes dersom man ønsker flere enkeltsenger. I annen etasje finnes 6 soverom med 4 køyesenger i hvert rom. Disse rommene deler på 3 toalett, og har en romslig hall til ekstra bagasje. Ellers er det stor badstu med tilhørende dusjer.

Når du bor på Storelia, vil sengetøy, håndklær og sluttrengjøring alltid være inkludert i prisen.

Utenfor er det parkeringsplass for 8–10 biler, Storelia 2 ligger som første hytte til venstre i området. Har du ikke bil, stopper skibussen like ved. Om det er en god vinter, er dette ski-in/ski-out, om ikke, er det bare noen minutters gange til bakken.

MAGISKE SKIGAARDEN

En bedre bursdagsgave kunne du vel knapt fått. Champagnelunch sammen med resten av vennegjengen i vakre Hemsedal. Ja, ikke bare Hemsedal, men høyt oppe i skisenteret. Rett og slett den lille prikken over i-en. Helt magisk å sitte i Storstugu og nippe til alskens godsaker og skue utover dalen.

Skigaarden vant årets beste champagnekart i 2018- og igjen i 2019!

Vi importerer vår eget merke, som kommer fra Grand Cru-merkene rundt Ambonnay, Egly-Ouriet. Om du ikke vet, områdene i Champagne er inndelt i ulike graderinger som sier noe om kvaliteten på området. Grand Cru er på topp, og champagnene herfra har gjerne det lille ekstra, som gjør at disse fabelaktige dråpene er verdt hver eneste krone!

Her finner du bilde av området, plantegning av hytta og løypekart over Hemsedal Skisenter.

BESTILL Storelia 2

fra kr 3269/Natt

Vær oppmerksom på at de satte periodene for booking av overnatting er:
fre - søn, tor - søn, søn - søn, søn - tor, søn - fre. Hvis du ønsker å booke utenfor de angitte periodene, vennligst send oss en forespørsel, og vi vil komme tilbake til deg.

STED

Storelia ligger i Holdeskaret, helt inntil Hemsedal Skisenter.

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal