Storgaarden 2-2.Familierom, 32 kvm

fra kr 527/Natt

Åpne døren...

...og du er i bakken!

Dette er bostedet for deg som er mer opptatt av å være ute enn inne, den genuine skientusiasten. Våre familierom er generøse i størrelsen, noe mindre enn en leilighet, men holder i massevis om hovedmålet er å være i bakken.

De er innredet med samme høye kvalitet som alt annet vi har, så dere har mer enn nok plass for en hyggelig helg på fjellet. 

Sengetøy og håndklær er selvfølgelig inkludert. I tillegg har dere, som alle andre som bor hos oss, plass i garasjen, bilen står sikkert og snøfritt under hele oppholdet.

Så det er bare på med skiene, og:" 1,2,3...KJØR!"

4 Gjester

1 Soverom

1 Bad

32m²

ÆRLIG OG NÆRE

Familierommet inneholder en queensize dobbeltseng, og komfortabel køyeseng. Badet er stort nok for 4 personer å dele, med dusj.

Ellers har dere et lite tekjøkken, med kjøleskap, perfekt for å ha litt kveldssnacks i, eller hvorfor ikke noen gode oster fra Himmelspannet? Det finnes en rommelig spisegruppe med 4 komfortable spisestoler. Wifi inngår, og da er det vel ikke mer man trenger?

Her er det lett å være de første til å svinge ut på nypreppet snø og nyte fjellet.

NÆRHET TIL NATUREN

Så er helgen her. Endelig skal du og kona til Hemsedal for å gå på ski opp Holdeskaret og innover mot Flævatn. Ute skinner sola og føret sier blått. Dere er mer enn klar for en ekstra flott skitur i høyfjellet. Stake seg avgårde i nypreppede spor. Kjenne på stillheten og den friske luften. Sette seg ned med en kopp kaffe og ferskt gjærbakst fra Skigaarden. Og etterpå blir det tre-retters i staselige Storstugu.

Skigaarden ligger ved inngangen til et stort fjellområde, Holdeskaret, som inneholder mange mil med langrennspor. Den mest populære løypa heter Beihovd, her finnes også en koselig fjellstue, perfekt for vaffelpause på veien!

STED

Skigaarden ligger i Tindenløypa, i øvre del av Hemsedal Skisenter

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal