Storgaarden 1-1.Leilighet, 55 kvm

fra kr 1950/Natt

HYTTEFØLELSE MIDT I BAKKEN

Storgaarden 1 er en laftet tømmerbygning, bestående av 4 leiligheter. Her er det bare å gå ut døren, så er du i bakken!

Kombinasjonen laft og moderne fasiliteter gjør det lett å stortrives, og utsikten fra leilighetene er spektakulær!

Her får du hyttefølelsen, men bor likevel så nære hovedhuset, at du nesten kan svippe over i bare tøflene.
Når du bor hos oss, står bilen sikkert og snøfritt i underjordisk garasje. Alt ligger til rette for et stressfritt opphold, så det er bare å senke skuldrene og nyte ferien!

4 Gjester

2 Soverom

2 Bad

55m²

TRADISJONELL OG MODERNE

Det kan nok høres ut som en selvmotsigelse, men stemmer godt for denne leiligheten. Interiøret holder samme høye kvalitet som resten av Skigaarden, dere har i tillegg alle moderniteter man ønsker seg for et komfortabelt opphold på fjellet.

Leiligheten består av et romslig oppholdsrom, med komfortabel sofagruppe og en hyggelig spisegruppe med god plass for 4. I tillegg finnes et kitchenette, stort nok til å fikse seg litt snacks på kveldstid, eller kanskje dere hadde en "sleep-in", og det blir frokost "hjemme"? Begge soverommene inneholder komfortable dobbeltsenger, det ene har i tillegg utgang til egen balkong, og eget baderom. Finnes også et ekstra baderom, så det er fullt mulig å ha hvert sitt. Utenfor stuen har dere en hyggelig fellesbalkong, med utsikt enten over tunet foran hovedhuset, eller oppover og utover bakken. Perfekt for en liten egen afterski, med utsikt til alt som skjer rundt. Bare balkongen alene gjør det verdt å leie denne perlen av en leilighet!

TOPP STEMNING

Er det virkelig mulig at en helg kunne bli så artig? Ikke bare har det vært heftige skiopplevelser. Men rommet ligger jo bare så perfekt til. Her har jeg og resten av gjengen blitt overrasket gang på gang. Flere restauranter midt oppe i skibakken. Maten smakte himmelsk. Afterskien i går var óg bare så perfekt! Ja, vi har stått på ski hele helga vi. Helt rått!

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal