Utsikten 4.Leilighet, 118 kvm

fra kr 940/Natt

NATURLIG GJESTFRIHET

Når det kom storfint gardsbesøk i gamle dager bydde man på det beste man hadde. På Skigaarden gjør vi også alt for at gjestene skal ha det så bra som mulig. Våre leiligheter, Utsikten, er et godt sted å komme hjem til, etter små og store opplevelser ute. Interiøret er en førsteklasses kombinasjon av det tradisjonelle norske og moderne stil. Disse leilighetene ligger i hovedhuset, så du kan ta tøflene på både til frokost og middag.

Bilen står trygt parkert i underjordisk garasje, snøfri og sikker. Alt er lagt til rette for at dere skal ha en stressfri ferie. Så len deg tilbake og la blikket hvile på de mektige Hemsedalsfjellene på andre siden av dalen.

8 Gjester

4 Soverom

2 Bad

118m²

RUSTIKK KVALITET

Som alle våre leiligheter så er Utsikten 4 en god mix av sjarmerende hyttefølelse med moderne innhold. Denne leiligheten inneholder et ekstra oppholdsrom, supert når barn vil ha pause fra foreldre... Her finnes også et ekstra lite kott, perfekt for oppbevaring av skitøyet (disse leilighetene har i tillegg felles skirom til oppbevaring). Deretter kommer dere inn i et åpent kjøkken/stueværelse, med utgang til romslig terrasse, med flott utsikt rett utover løypa. Det er nesten så du kan høre skikjørerne suse forbi!

Stuen inneholder et stort, håndlagd eikebord, perfekt for sosiale kvelder, med kortspill og vin, eller en deilig tapastallerken, levert fra restauranten. I tillegg får dere en generøs sofagruppe, klar for å krypes opp i, med god bok og teppe. Dere har en kjøkkenkrok som inneholder det mest nødvendige for et opphold hos oss.

Hovedsoverommet har en romslig dobbeltseng, med eget baderom, de to andre rommene inneholder komfortable køyesenger, og deler et baderom. I tillegg har denne leiligheten en vaskemaskin, noe som gjør denne leiligheten ideell for litt lengre opphold.

Denne leiligheten ligger i 2.etasje, og kan være super for den utvidede familien, eller en god vennegjeng.

MAGISKE SKIGAARDEN

En bedre bursdagsgave kunne du vel knapt fått. Champagnelunch sammen med resten av vennegjengen i vakre Hemsedal. Ja, ikke bare Hemsedal, men høyt oppe i skisenteret. Rett og slett den lille prikken over i-en. Helt magisk å sitte i Storstugu og nippe til alskens godsaker og skue utover dalen.

Skigaarden vant årets beste champagnekart i 2018- og igjen i 2019!

Vi importerer vår eget merke, som kommer fra Grand Cru-merkene rundt Ambonnay, Egly-Ouriet. Om du ikke vet, områdene i Champagne er inndelt i ulike graderinger som sier noe om kvaliteten på området. Grand Cru er på topp, og champagnene herfra har gjerne det lille ekstra, som gjør at disse fabelaktige dråpene er verdt hver eneste krone!

Her finner du løypekart over Hemsedal Skisenter.

STED

Skigaaarden ligger i Tindenløypa, i øvre del av Hemsedal Skisenter (1013 moh)

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal