Storgaarden 2-7.Leilighet, 55 kvm

fra kr 940/Natt

EKTE SKI-IN, SKI-OUT I HEMSEDAL

Nærmere løypa kommer du ikke, rett utenfor døren, så er det bare å ta på seg skiene og sette utfor. I tillegg er du et steinkast fra våre restauranter, og hva er vel mer perfekt enn å starte dagen med en god kopp kaffe og en skikkelig frokost?

Leilighetene på Storgaarden 2 tilbyr lyse leiligheter, med god plass til familien eller venneflokken. Leilighetene holder høy kvalitet, med en fin blanding av tradisjonelle farger og moderne interiør, hytte i et litt mindre format.

 I tillegg er det innendørs parkering, bilen står sikkert og snøfritt under hele oppholdet.

Skigaarden er perfekt for deg som ønsker deg en stressfri ferie, hvor alt er innen umiddelbar rekkevidde, og som liker at noen har strukket seg litt lengre for at du skal ha et strålende opphold!

6 Gjester

3 Soverom

2 Bad

55m²

KOMFORT OG KVALITET

I likhet med de andre leilighetene er nr.7 en lys og moderne leilighet, innredet med med kjærlighet og omtanke. Den åpne stue/kjøkkenløsningen består av et hendig lite kjøkken, bord for 6, og en koselig sofakrok. Perfekt for å krype opp i med en god bok, eller ha en tv-kveld med familien.

Hovedsoverommet har en queensize dobbeltseng, oppbevaring for klær og eget baderom. De to andre soverommene har komfortable køyesenger, og deler et romslig baderom.

Utenfor har du 2 terrassestoler, her kan dere ta et glass vin etter skidagen, mens dere har full utsikt til det yrende folkelivet på uteserveringen. Eller bare ta en kopp kaffe og nyte siste rest av solen!

NÆRHET TIL NATUREN

Så er helgen her. Endelig skal du og kona til Hemsedal for å gå på ski opp Holdeskaret og innover mot Flævatn. Ute skinner sola og føret sier blått. Dere er mer enn klar for en ekstra flott skitur i høyfjellet. Stake seg avgårde i nypreppede spor. Kjenne på stillheten og den friske luften. Sette seg ned med en kopp kaffe og ferskt gjærbakst fra Skigaarden. Og etterpå blir det toretters i staselige Storstugu.

Her finner du bilde av området, og løypekart over skisenteret.

STED

Skigaarden ligger i Tindenløypa, i øvre del av Hemsedal Skisenter

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal