Storgaarden 2-8.Leilighet, 55 kvm

fra kr 940/Natt

EKTE SKI-IN/SKI-OUT I HEMSEDAL

Nærmere løypa kommer du ikke, rett utenfor døren, så er det bare å ta på seg skiene og sette utfor. I tillegg er du et steinkast fra våre restauranter, og hva er vel mer perfekt enn å starte dagen med en god kopp kaffe og en skikkelig frokost?

Leilighetene på Storgaarden 2 tilbyr lyse leiligheter, med god plass til familien eller venneflokken. Leilighetene holder høy kvalitet, med en fin blanding av tradisjonelle farger og moderne interiør, hytte i et litt mindre format.

Når du bor hos oss, er det alltid frokost og middag inkludert, likeså sengetøy og håndklær. I tillegg er det innendørs parkering, bilen står sikkert og snøfritt under hele oppholdet.

Skigaarden er perfekt for deg som ønsker deg en stressfri ferie, hvor alt er innen umiddelbar rekkevidde, og som liker at noen har strukket seg litt lengre for at du skal ha et strålende opphold!

6 Gjester

3 Soverom

2 Bad

55m²

WiFi

KOMFORT OG KVALITET

I likhet med de andre leilighetene er nr.8 en lys og moderne leilighet, innredet med med kjærlighet og omtanke. Den åpne stue/kjøkkenløsningen består av et hendig lite kjøkken, bord for 6, og en koselig sofakrok. Perfekt for å krype opp i med en god bok, eller ha en tv-kveld med familien.

Hovedsoverommet har en queensize dobbeltseng, oppbevaring for klær og eget baderom. De to andre soverommene har komfortable køyesenger, og deler et romslig baderom.

Utenfor har du noen terrassestoler, her kan dere ta et glass vin etter skidagen, mens dere har full utsikt til det yrende folkelivet på uteserveringen. Eller bare ta en kopp kaffe og nyte siste rest av solen!

ALLSIDIGE HEMSEDAL

Forestill deg å våkne opp en vintermorgen høyt oppe på Skigaarden. Tusle inn i stua og skue utover Hemsedalsfjellene som bader i rød morgensol. Både mektig og vakkert på én gang. Tankene flyr til gårsdagens topptur i nysnø og afterskien etterpå. Herlig! I dag skal vi teste noen triks i blåparken. Det blir spennende- og littegrann skummelt!

Lengst til høyre i fjellrekka ligger Skogshorn (1728 moh), Hemsedals kanskje mest populære topp. Om vinteren er den et yndet mål for randonnéere, om sommeren er det en godt besøkt fjelltur. Utsikten fra toppen er enestående, og vel verdt turen!

Her finner du bilde over området, og løypekart over skisenteret.

STED

Skigaarden ligger i Tindenløypa, i øvre del av Hemsedal Skisenter(1013 moh)

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal