Storgaarden 1-4.Leilighet, 55 kvm

fra kr 940/Natt

HYTTEFØLELSE MIDT I BAKKEN

Storgaarden 1 er en laftet tømmerbygning, bestående av 4 leiligheter. Her er det bare å gå ut døren, så er du i bakken!

Kombinasjonen laft og moderne fasiliteter gjør det lett å stortrives, og utsikten fra leilighetene er til tider spektakulær!

Her får du hyttefølelsen, men bor allikevel så nære hovedhuset, at du nesten kan svippe over i bare tøflene.

Når du bor hos oss, står bilen sikkert og snøfritt i underjordisk garasje. Alt ligger til rette for et stressfritt opphold, så det er bare å senke skuldrene, og nyte ferien!

6 Gjester

4 Soverom

2 Bad

55m²

TRADISJONELL OG MODERNE

Kan nok høres ut som en selvmotsigelse, men stemmer godt for denne leiligheten. Interiøret holder samme høye kvalitet som resten av Skigaarden, dere har i tillegg alle moderniteter man ønsker seg for et komfortabelt opphold på fjellet. Disse toppleilighetene har høyt under taket, og inneholder dermed 3 hemser. 2 med dobbeltseng, og en "leke"-hems, perfekt for barn som vil ha litt pause fra foreldre...

Leiligheten består av et romslig oppholdsrom, med komfortabel sofagruppe og en hyggelig spisegruppe med god plass for 6. I tillegg finnes et kitchenette, stort nok til å fikse seg litt snacks på kveldstid, eller kanskje dere hadde en "sleep-in", og det blir frokost "hjemme"? Det er 2 soverom nede, disse inneholder komfortable dobbeltsenger, det ene har i tillegg utgang til balkongen, og eget baderom. I tillegg er det 2 sovehemser over begge soverom, slik at det totalt er 6 sengeplasser i leiligheten. Finnes også et ekstra baderom, så man ikke blir altfor mange som deler dusj.. Tv og wifi finnes på alle våre enheter.

Balkongen strekker seg rundt hele leiligheten, med utsikt enten over tunet foran hovedhuset, eller oppover og utover bakken Perfekt for en liten egen afterski, med utsikt til alt som skjer rundt. Bare balkongen alene gjør det verdt å leie denne perlen av en leilighet!

SOMMERIDYLL I HEMSEDAL

Forestill deg å våkne opp en sommermorgen. Tusle inn i stua og skue utover de flotte Hemsedalsfjellene. Både mektig og vakkert på én gang. Tankene går til gårsdagens herlige vandretur i Holdeskaret.
Det er godt å være høyt til fjells. I dag gleder du deg til å forsøke å lure storørreten i Hemsila. Men først, en kopp kaffe i morgensola på balkongen!

Lengst til høyre i fjellrekka ligger Skogshorn (1728 moh), Hemsedals kanskje mest populære topp. Om vinteren er den et yndet mål for randonnéere, om sommeren er det en godt besøkt fjelltur. Utsikten fra toppen er enestående, og vel verdt turen!

STED

Skigaarden ligger i Tindenløypa, i hjertet av Hemsedal Skisenter

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal