Utsikten 2.Leilighet, 135 kvm

fra kr 940/Natt

NATURLIG GJESTFRIHET

Når det kom storfint gardsbesøk i gamle dager bydde man på det beste man hadde. På Skigaarden gjør vi også alt for at gjestene skal ha det så bra som mulig. Våre leiligheter, Utsikten, er et godt sted å komme hjem til, etter små og store opplevelser ute. Interiøret er en førsteklasses kombinasjon av det tradisjonelle norske og moderne stil. Disse leilighetene ligger i hovedhuset, så du kan ta tøflene på både til frokost og middag. 

Bilen står trygt parkert i underjordisk garasje, snøfri og sikker. Alt er lagt til rette for at dere skal ha en stressfri ferie. Så len deg tilbake og la blikket hvile på de mektige Hemsedalsfjellene på andre siden av dalen.

6 Gjester

3 Soverom

2 Bad

135m²

ROMSLIG OG RUSTIKK

Som alle våre leiligheter er Utsikten 2 en god mix av sjarmerende hyttefølelse med moderne innhold. Dere kommer inn i et ekstra oppholdsrom, perfekt om man ønsker å trekke seg litt tilbake på kveldstid. Her finnes også et romslig kott for oppbevaring av skitøyet (disse leilighetene har i tillegg felles skirom til oppbevaring). Deretter kommer dere inn i et åpent kjøkken/stueværelse, med utgang til romslig terrasse som har en fantastisk utsikt over fjellene. Fra denne terrassen kan du ta på skiene, og skli rett ut i bakken! Stuen inneholder et stort, håndlagd eikebord, perfekt for sosiale kvelder, med kortspill og vin, eller en deilig tapastallerken, levert fra restauranten. I tillegg får dere en generøs sofagruppe, klar for å krypes opp i, med god bok og teppe. Dere har en kjøkkenkrok som inneholder det mest nødvendige for et opphold hos oss.

Hovedsoverommet har en romslig dobbeltseng, med eget baderom, de to andre rommene inneholder komfortable køyesenger, og deler et baderom.

Denne leiligheten ligger i 1.etasje, med direkte utgang til garasjen.

FART OG MORO I HEMSEDAL

De aller fleste vet at Hemsedal Skisenter er et av de beste skianleggene i landet. Du har også fått med deg at man kan sykle downhill der om sommeren og utover høsten. Men aldri hadde du drømt om å støte på en en trehjulssykkel i full fart ned traseen i høstferien. Sjåføren var attpåtil voksen. Dette må undersøkes og etter et par websøk viser det seg å være en såkalt Mountain Cart.

Eventyrlysten som du er kan du knapt vente på å teste dem ut. Men hysj hysj! Dette skal være en hemmelig overraskelse for hele familien, når de kommer tilbake fra en deilig pizzalunsj i Dagligstugu...

Fjelltoppen som ligger til høyre for dere, er et populært fjellturmål om sommeren, Røggjin(1370 moh). Dette er inngangen til Holdeskaret, som inneholder mange mil med langrennspor. Den mest populære løypa heter Beihovd, her finnes også en koselig fjellstue, perfekt for vaffelpause på veien!

Her finner du løypekart.

STED

Skigaaarden ligger i Tindenløypa, i hjertet av Hemsedal Skisenter

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal