Storgaarden 1-2.Leilighet, 55 kvm

fra kr 940/Natt

HYTTEFØLELSE MIDT I BAKKEN

Storgaarden 1 er en laftet tømmerbygning, bestående av 4 leiligheter. Her er det bare å åpne døren, så er du i bakken!

Kombinasjonen laft og moderne fasiliteter gjør det lett å stortrives, og utsikten fra leilighetene er til tider spektakulær.

Her får du hyttefølelsen, men bor allikevel så nære hovedhuset, at du nesten kan svippe over i bare tøflene.
Når du bor hos oss, står bilen sikkert og snøfritt i underjordisk garasje. Alt ligger tilrette for et stressfritt opphold, så det er bare å senke skuldrene, og nyte ferien!

4 Gjester

2 Soverom

2 Bad

55m²

TRADISJONELL OG MODERNE

Kan nok høres ut som en selvmotsigelse, men denne leiligheten inneholder begge deler. Interiøret holder samme høye kvalitet som resten av Skigaarden, med vekt på rustikk og komfort. Du har i tillegg alle moderniteter man ønsker seg for et komfortabelt opphold på fjellet,

Leiligheten består av et romslig oppholdsrom, med komfortabel sofagruppe og en hyggelig spisegruppe med god plass for 4. I tillegg finnes et kitchenette, stort nok til å fikse seg litt snacks på kveldstid, eller kanskje dere hadde en "sleep-in", og det blir frokost "hjemme"? Begge soverommene inneholder komfortable dobbeltsenger, det ene har i tillegg utgang til balkongen, og eget baderom. Finnes også et ekstra baderom, så det er fullt mulig å ha "eget". Balkongen strekker seg rundt hele leiligheten, med utsikt enten over tunet foran hovedhuset, eller oppover og utover bakken. Denne leiligheten ligger med utsikt nedover dalen, perfekt for en liten egen afterski, med utsikt til alt som skjer rundt. Bare balkongen alene gjør det verdt å leie denne perlen av en leilighet!

MAGISKE SKIGAARDEN

En bedre bursdagsgave kunne du vel knapt fått. Champagnelunsj sammen med resten av vennegjengen i vakre Hemsedal. Ja, ikke bare Hemsedal, men høyt oppe i skisenteret. Rett og slett den lille prikken over i-en. Helt magisk å sitte i Storstugu og nippe til alskens godsaker og skue utover dalen.

Skigaarden champagne og vinkart har vunnet flere priser siden 2018.

Vi importerer vårt eget merke, Egly-Ouriet, som kommer fra Grand Cru-merkene rundt Ambonnay. Om du ikke vet, områdene i Champagne er inndelt i ulike graderinger som sier noe om kvaliteten på området. Grand Cru er på topp, og champagnene herfra har gjerne det lille ekstra, som gjør at disse fabelaktige dråpene er verdt hver eneste krone!

STED

Skigaarden ligger i Tindenløypa, i hjertet av Hemsedal Skisenter

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal