Dagligstugu – Pizza Restaurant

Skigaarden . Mat & Drikke

HEMSEDALS UFORGLEMMELIGE PIZZAER

Dagligstugu – Pizza Restaurant

Pizzaene i Dagligstugu er en herlig blanding av italienske tradisjoner, solid kokkekunnskap og utsøkte lokale råvarer. Slik blir det gode matopplevelser av. Her er det mulig å reservere bord for en tidlig middag, eller en ekstra god frokost. Er du her i lunsj tid,er det det bare å svinge innom. Velkommen til gards!

RESERVASJONER

Bestill bord
Bestill nå

Book direkte her.
Info ved booking av bord:
Max antall på lørdager/høytider er 24 pers, vi gjør forhåndsbestilling på over 12 pers. Ta kontakt for nærmere info.
Ta kontakt om dere har spørsmål: restaurant@skigaarden.no
Husk å gi oss beskjed, dersom du kommer med bil, for å få gratis parkering.
Vi krever no-show gebyr for bookinger på alle travle dager, og alle kveldsbookinger.


Gardsfolket er glade i røtter og tradisjon, og ikke bare de norske. Hos oss har vi en førsteklasses steinovn og gardskokker som har studert og mestret kunsten det er å lage ekte italiensk pizza. For å sette en ekstra spiss på smaken topper vi dem med lokale råvarer. Med andre ord ligger alt til rette for at du får en fantastisk pizzaopplevelse hos oss på fjellet.Finn din favoritt i menyen og slå deg ned i våre uformelle og rustikke omgivelser. 

I tillegg til vår gode pizza gjør vi velsmakende lunsjretter, med fokus på hjemmelagd og kortreist.  Våre kokker bruker nordiske råvarer, tilberedt fra bunnen av, med fokus på kvalitet.  Enkelt, ærlig og veldig godt. God apetitt!

Vi holder til i 3. etasje i hovedhuset, her er det kun drop-in som gjelder. Menyen er den samme i Storstugu, hvor det er mulig å booke bord.

BESTILL BORD

 

Om dere ønsker å være en større gruppe, ta gjerne kontakt på restaurant@skigaarden.no. Da er det lettere for både dere og oss å skreddersy en god opplevelse.