Gardsmat og håndlaget Pizza

Skigaarden . Mat & Drikke

HEMSEDALS UFORGLEMMELIGE PIZZAER

Gardsmat og håndlaget Pizza

I Dagligstugu serverer vi rustikk og uformell Gardsmat - i tillegg til ekte håndlaget italiensk pizza. Maten vi serverer i Dagligstugu er inspirert av våre gamle klassikere du kunne få servert i en finstue på en kongsgård. Norske retter som kjøttkaker med potetmos og rørte tyttebær og mektig eplekake er noen av bestselgerne. Kokkene i Dagligstugu legger sin ære i å lage all mat fra bunnen av, ispedd rikelig med kjærlighet for sitt håndverk. Slik blir det gode matopplevelser av, Dagligstugu er den perfekte plassen å ta med familien. Her er det mat folk i alle aldre liker, og en uformell setting hvor både store og små kan kose seg.

RESERVASJONER

Bestill bord
Bestill nå

Åpent hver dag i juli: 11.00-17.00

Gratis parkering må registreres i restauranten.
For spørsmål: restaurant@skigaarden.no

Håndlaget pizza

Gardsfolket er glade i røtter og tradisjon, og ikke bare de norske. Hos oss har vi en førsteklasses steinovn og gardskokker som har studert og mestret kunsten det er å lage ekte italiensk pizza. For å sette en ekstra spiss på smaken topper vi dem med lokale råvarer. Med andre ord ligger alt til rette for at du får en fantastisk pizzaopplevelse hos oss på fjellet. Finn din favoritt i menyen og slå deg ned i våre uformelle og rustikke omgivelser.

Vi holder til i 3. etasje i hovedhuset, her er det kun drop-in som gjelder. Menyen er den samme i Storstugu, hvor det er mulig å booke bord.