HVERDAGSLUKSUS ELLER FEST

Skigaarden . Mat & Drikke

HVERDAGSLUKSUS ELLER FEST

I gamle dager varte en bryllupsfest i Hallingdal gjerne i alt fra tre til åtte dager. Et gjestebud, som det het den gang, krevde grundig planlegging. I Hemsedal var det lenge vanlig å servere lutefisk og poteter, før småmat og lefsekling overtok som festmat. Mye har endret seg siden den gang, men festlige lag er fremdeles like viktig og hyggelig. På Skigaarden får du profesjonell service, mat av sesongens friske råvarer og solid kompetanse på vin og drikke. I tillegg har vi et omfattende utvalg av tjenester og vet å tilpasse oss enhver situasjon. Dette gjør oss til en komplett støttespiller for ditt arrangement. Enten det er snakk om store eller små grupper, familie- eller vennemiddag. Om du har budsjettbegrensninger eller om dere må ta hensyn til allergier og og intoleranse. Ikke nøl med å ta kontakt. Vi skreddersyr etter dine behov.

CATERING:

Vi tilbyr catering fra enkel levering av mat, enten serveringsklar, eller at dere fikser detaljene selv, opp til 7-retters middag med kokker og servitører, helt opp til hva dere ønsker. Det lønner seg å være tidlig ute med forespørsel, da vi i perioder er travle. Ta gjerne kontakt på restaurant@skigaarden.no, for en uformell prat om deres ønsker.

Her finner du link til mer info vedrørende våre betingelser/priser for catering: Se Skigaardens betingelser her

SPISE PÅ SKIGAARDEN I SAMLET FLOKK:

Er dere en større gruppe som ønsker å spise hos oss, er det mange måter å løse det på. Vi har ulike avdelinger man kan sitte i, og kan tilby ulike menyer litt ut fra hva dere ønsker, alt fra enkel pizzabuffet til flotte middager med spennende vinopplevelser. Her er det også lurt å være tidlig ute, da vi har endel begrensninger på travle dager. Ta kontakt på restaurant@skigaarden.no, så ser vi hva vi kan få til.

BRYLLUP PÅ SKIGAARDEN:

Den kanskje største dagen i deres liv, da vil man jo gjerne gjøre noe helt ekstra. Det kan vi hjelpe dere med, vi kan skreddersy arrangementet til å bli akkurat den dagen dere ønsker dere. Ta kontakt med oss for å få en oversikt over alt vi kan bidra med, vi hjelper så gjerne.