Catering

Skigaarden . Mat & Drikke

HVERDAGSLUKSUS ELLER FEST

Catering

Gardsfolket vet å stelle i stand for både store og små begivenheter. Uansett hvilke planer du har, legger vi til rette for at du og dine skal få en uforglemmelig sammenkomst.

RESERVASJONER

Bestill en meny
Bestill nå

I gamle dager varte en bryllupsfest i Hallingdal gjerne i alt fra tre til åtte dager. Et gjestebud, som det het den gang, krevde grundig planlegging. I Hemsedal var det lenge vanlig å servere lutefisk og poteter, før småmat og lefsekling overtok som festmat.

Komplett støttespiller

Mye har endret seg siden den gang, men festlige lag er fremdeles like viktig og hyggelig. På Skigaarden får du profesjonell service, mat av sesongens friske råvarer og solid kompetanse på vin og drikke. I tillegg har vi et omfattende utvalg av tjenester og vet å tilpasse oss enhver situasjon. Dette gjør oss til en komplett støttespiller for ditt arrangement.

Solid og skreddersydd

Enten det er snakk om store eller små grupper, familie- eller vennemiddag. Om du har budsjettbegrensninger eller om dere må ta hensyn til allergier og intoleranse. Ikke nøl med å ta kontakt. Vi skreddersyr etter dine behov. Ta gjerne en titt på vår cateringmeny.

BESTILL EN MENY

Vi leverer i en radius på ca 10 km, ta kontakt med oss om dere er lengre unna. Vær så nøyaktig som mulig når dere oppgir adresse.

SKIGAARDEN 4 & 5

Midt i bakken med flott utsikt over dalen ligger Skigaarden. Her tilbyr vi eierskap fra små, ​​men romslige leiligheter til store og ekstravagante. Uansett hva du ønsker så har vi alternativer som gir deg og dine et drømmehjem på fjellet. Ikke bare får du et hjem, du får også en del av garden gjennom medlemskap i privatklubben Heimatt, tilgang til restauranter og service som gjør at du kan senke skuldrene i det du kommer inn døren.

Vi tør påstå at gardens beliggenhet er unik, med direkte tilgang til et fjell av muligheter med både langrennsløyper og nedfarter. Ikke minst ligger garden på et av de mest solrike stedene i hele dalen. 

Bebyggelsen er solid og værbitt, og tåler fjellklimaet, med grove dimensjoner og eventyrlig stemning. Inne i bebyggelsen er det lune oppholdsarealer og separate leiligheter med god komfort, med fantastisk utsikt til det storslagne landskapet. Det har vært lagt stor vekt på å plassere bebyggelsen for å en skape intime, solrike, innbydende og ikke minst bilfrie utearealer.