Storgaarden 2-1.Familierom, 32 kvm

fra kr 527/Natt

Åpne døren...

...og du er i bakken!

Dette er bostedet for deg som er mer opptatt av å være ute enn inne, den genuine skientusiasten. Våre familierom er generøse i størrelsen, noe mindre enn en leilighet, men holder i massevis om hovedmålet er å være i bakken.

De er innredet med samme høye kvalitet som alt annet vi har, så dere har mer enn nok plass for en hyggelig helg på fjellet. 

I tillegg har dere, som alle andre som bor hos oss, plass i garasjen, bilen står sikkert og snøfritt under hele oppholdet.

Så det er bare på med skiene, og:" 3,2,1...KJØR!"

4 Gjester

1 Soverom

1 Bad

32m²

ÆRLIG OG NÆRE

Familierommet inneholder en queensize dobbeltseng, og komfortabel køyeseng. Badet er stort nok for 4 personer å dele, med dusj.

Ellers har dere et lite tekjøkken, med kjøleskap, perfekt for å ha litt kveldssnacks i, eller hvorfor ikke noen gode oster fra Himmelspannet? Det finnes en rommelig spisegruppe med 4 komfortable spisestoler. Wifi inngår, og da er det vel ikke mer man trenger?

Her er det lett å være de første til å svinge ut på nypreppet snø og nyte fjellet.

TOPP STEMNING

Er det virkelig mulig at en helg kunne bli så artig? Ikke bare har det vært heftige skiopplevelser. Men leiligheten ligger jo bare så perfekt til. Her har jeg og resten av gjengen blitt overrasket gang på gang. Flere restauranter midt oppe i skibakken. Maten smakte himmelsk. Afterskien i går var óg bare så gøy! Ja, vi har stått på ski hele helga vi. Helt rått!

STED

Skigaarden ligger i Tindenløypa, i hjertet av Hemsedal Skisenter (1013 moh)

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal