Stølen.Hytte, 43 kvm

fra kr 940/Natt

HEMSEDAL'S MEST SJARMERENDE BOSTED

Stølen er rett og slett en perle, og en unik mulighet til å bo på en ekte støl-midt i bakken! Huset er hentet fra Telemark, plukket ned, og satt opp igjen her hos oss. Denne finnes det ikke maken til, og historien sitter i veggene. Den er selvfølgelig oppdatert, med et moderne baderom (ingen utedo), gode senger og man slipper å dele seng med koppelammene - som man nok gjorde i gamledager! Stølen er perfekt om du ønsker å overraske din bedre halvdel med noe ekstra til bursdagen, eller hvorfor ikke ha bryllupsreisen her?

Her bor dere komfortabelt, midt på tunet, med deilig uteterrasse rett ved skiløype. Du parkerer trygt i vår underjordiske garasje og alt er lagt til rette for et stressfritt opphold!

4 Gjester

2 Soverom

1 Bad

42m²

WiFi

GENUIN OG NÆRE

Du kommer inn i en koselig, liten gang, perfekt for oppbevaring av skitøy. Deretter går du inn i hovedrommet, som består av en koselig lenestol gruppe, et spiseområde, og en liten kjøkkenkrok. Stuen er perfekt for å slappe av etter langdag på ski. Kjøkkenet inneholder alt du trenger for et opphold hos oss. Spisebordet er lagd av våre egne håndverkere, av en massiv eikeskive. Hovedsoverommet har en komfortabel dobbeltseng med utsikt rett utover fjellene. Bedre sted å våkne finner du knapt! Det andre rommet innholder plassbygde køyesenger, koselig og sosialt for barn. Terrassen er romslig, og har utsikt både over fjellene, og vår travle uteservering. Solforholdene er maksimale, en perfekt plass for deres egen lille afterski!

EKTE GJESTFRIHET

Når det kom storfint gardsbesøk i gamle dager bydde man på det gjeveste man hadde. På Skigaarden gjør vi også alt for at gjestene skal ha det så bra som mulig. Derfor bor du i de beste omgivelser, med et servicetilbud i umiddelbar nærhet. Gardsfolket hos oss er opptatt av å stelle godt med gjestene. Vi vil at du skal få en følelse av å komme hjem. Her kan du senke skuldrene og få pusterom. Vi ønsker deg velkommen til Hemsedal med et tilbud på øverste hylle.

STED

Skigaarden ligger i Tindenløypa, i øvre del av Hemsedal Skisenter (1013 moh)

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal