Storgaarden 1-3.Leilighet, 55 kvm

fra kr 940/Natt

HYTTEFØLELSE MIDT I BAKKEN

Storgaarden 1 er en laftet tømmerbygning, bestående av 4 leiligheter. Her er det bare å åpne døren, så er du i bakken!

Kombinasjonen laft og moderne fasiliteter gjør det lett å stortrives, og utsikten fra leilighetene er til tider spektakulær!

Her får du hyttefølelsen, men bor allikevel så nære hovedhuset, at du nesten kan svippe over i bare tøflene.

Når du bor hos oss, står bilen sikkert og snøfritt i underjordisk garasje. Alt ligger til rette for et stressfritt opphold, så det er bare å senke skuldrene, og nyte ferien!

6 Gjester

4 Soverom

2 Bad

55m²

TRADISJONELL OG MODERNE

Kan nok høres ut som en selvmotsigelse, men stemmer godt for denne leiligheten. Interiøret holder samme høye kvalitet som resten av Skigaarden, dere har i tillegg alle moderniteter man ønsker seg for et komfortabelt opphold på fjellet.
Disse toppleilighetene har høyt under taket, og inneholder dermed 3 hemser. 2 med dobbeltseng, og en "leke"-hems, perfekt for barn som vil ha litt pause fra foreldre...

Leiligheten består av et romslig oppholdsrom, med komfortabel sofagruppe og en hyggelig spisegruppe med god plass for 6. I tillegg finnes et kitchenette, stort nok til å fikse seg litt snacks på kveldstid, eller kanskje dere hadde en "sleep-in", og det blir frokost "hjemme"? Det er 2 soverom nede, disse inneholder komfortable dobbeltsenger, det ene har i tillegg utgang til balkongen, og eget baderom. Det finnes også et ekstra baderom, så man ikke blir altfor mange som deler dusj.. Tv og wifi finnes på alle våre enheter.

Balkongen strekker seg rundt hele leiligheten, med utsikt enten over tunet foran hovedhuset, eller oppover og utover bakken. Perfekt for en liten egen afterski, med utsikt til alt som skjer rundt. Bare balkongen alene gjør det verdt å leie denne perlen av en leilighet!

NÆRHET TIL NATUREN

Så er helgen her. Endelig skal du og kona til Hemsedal for å gå på ski opp Holdeskaret og innover mot Flævatn. Ute skinner sola og føret sier blått. Dere er mer enn klar for en ekstra flott skitur i høyfjellet. Stake seg avgårde i nypreppede spor. Kjenne på stillheten og den friske luften. Sette seg ned med en kopp kaffe og ferskt gjærbakst fra Skigaarden. Og etterpå blir det tre-retters i staselige Storstugu.

Skigaarden ligger ved inngangen til Holdeskaret, et stort fjellmassiv. Her fiinnes mange mil med langrennspor. Den mest populære løypa heter Beihovd, her det er en koselig fjellstue halvveis, perfekt for vaffelpause på veien!

STED

Skigaarden ligger i Tindenløypa, i hjertet av Hemsedal Skisenter

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal