Storgaarden 2-9.Leilighet, 52 kvm

fra kr 940/Natt

EKTE SKI-IN/SKI-OUT I HEMSEDAL

Nærmere løypa kommer du ikke, rett utenfor døren, så er det bare å ta på seg skiene og sette utfor. I tillegg er du et steinkast fra våre restauranter, og hva er vel mer perfekt enn å starte dagen med en god kopp kaffe og en skikkelig frokost?

Leiliehetene på Storgaarden 2 tilbyr lyse leiligheter, med god plass til familien, eller venneflokken. Leilighetene holder høy kvalitet, med en fin blanding av tradisjonelle farger og moderne interiør, hytte i et litt mindre format.

I tillegg er det innendørs parkering, bilen står sikkert og snøfritt under hele oppholdet.

Skigaarden er perfekt for deg som ønsker deg en stressfri ferie, hvor alt er innen umiddelbar rekkevidde, og som liker at noen har strukket seg litt lengre for at du skal ha et strålende opphold!

6 Gjester

3 Soverom

2 Bad

55m²

KOMFORT OG KVALITET

I likhet med de andre leilighetene er nr.9 en lys og moderne leilighet, innredet med med kjærlighet og omtanke. Den åpne stue/kjøkkenløsningen består av et hendig lite kjøkken, bord for 6, og en koselig sofakrok. Perfekt for å krype opp i med en god bok, eller ha en tv-kveld med familien.

Hovedsoverommet har en queensize dobbeltseng, oppbevaring for klær og eget baderom. De to andre soverommene har komfortable køyesenger, og deler et romslig baderom.

Utenfor har du 2 terrassestoler, her kan dere ta et glass vin etter skidagen, mens dere har full utsikt til det yrende folkelivet på uteserveringen. Eller bare ta en kopp kaffe og nyte siste rest av solen!

FART OG MORO I HEMSEDAL

De aller fleste vet at Hemsedal Skisenter er et av de beste skianleggene i landet. Du har også fått med deg at man kan sykle downhill der om sommeren og utover høsten. Men aldri hadde du drømt om å støte på en en trehjulssykkel i full fart ned traseen i høstferien. Sjåføren var attpåtil voksen. Dette må undersøkes og etter et par websøk viser det seg å være en såkalt Mountain Cart.
Eventyrlysten som du er kan du knapt vente på å teste dem ut. Men hysj hysj! Dette skal være en hemmelig overraskelse for hele familien, når de kommer tilbake fra en deilig pizzalunsj i Dagligstugu...

Her finner du også bilde over område, og løypekart over skisenteret.

STED

Skigaarden ligger i Tindenløypa, i hjertet av Hemsedal Skisenter

FLERE OVERNATTINGS VALG

Utforsk våre andre overnattingsmuligheter i Hemsedal