Storstugu – À la carte restaurant

Skigaarden . Mat & Drikke

Velkommen til vintersesongen hos oss!

Storstugu – À la carte restaurant

Vi takker alle våre gjester for en fantastisk sesong, og ønsker velkommen til et nytt og spennende Skigaarden vinteren 23/24!

RESERVASJONER

Bestill bord
Bestill nå

Vi holder stengt hele sommeren, grunnet utbygging.
Booking for neste vinter åpner medio oktober. Ved forespørsler for større grupper, kan mail sendes til restaurant@skigaarden.no.

Vi åpner fredag 1.desember, velkommen til gards!


Velkommen til gode matopplevelser.

Vårt kjøkken er i konstant utvikling rettet mot et mål som er minst like høyt som beliggenheten. Våre kulinariske røtter ligger i fjell og midt Norge, selvsagt med Hallingdal som hovedfokus. I våre restauranter vil du merke at vi etterstreber å benytte oss av råvarer og produkter som er i tro mot hvem vi er og hvor vi holder til, men i tråd med Skigaardens åpne og inkluderende filosofi, holdes den kulinariske døren til verden åpen. Velkommen til oss!

Hovedrestauranten er en av våre store stoltheter her på Skigaarden. Alt i Storstugu har en historie og sjel, noe vi tror kjennes på stemningen. Vi tilbyr en variert lunsjmeny og god kaffe på dagtid, på kvelden mer elegant meny basert på kortreiste råvarer. Gardsfolket står klare til å gi deg en eventyrlig opplevelse som setter seg i minnet.

I Storstugu er det nesten like høyt under taket som i en låve. De store vindusflatene byr på et vidsyn av de sjeldne utover Hemsedal. Kronen på verket er bokstavelig talt den praktfulle lysekronen, som gir en flott glød til hele restauranten.

Gjennom vinteren har vi après ski hver lørdag. Dj Claes spiller på dagtid, og sørger for god stemning i hele huset. Når solen begynner å varme ute, flytter vi ut på terrassen, med både dj og grill. Uansett er du midt i bakken.

Skigaarden ligger litt opp i fjellet, et stykke utenfor allfarvei, men frykt ikke. Vi både henter og bringer deg trygt hjem til Hemsedal eller din neste destinasjon ( se detaljer under "Shuttle").  Det kan være travelt, så reservasjoner i restauranten og av transport et derfor en fordel . Vår hovedrestaurant finner du i 3. etasje i hovedhuset.

BESTILL BORD

 

Om dere ønsker å være en større gruppe, ta gjerne kontakt på restaurant@skigaarden.no. Da er det lettere for både dere og oss å skreddersy en god opplevelse.

Info ved booking av bord:

Bookinger samme dag er ikke mulig, gjelder det middag, send gjerne mail til restaurant@skigaarden.no.
Max antall på lørdager/høytider er 20 pers, vi gjør forhåndsbestilling på over 12 pers. Ta kontakt for nærmere info.
Lørdager er det heller ikke mulig å booke i tiden 13.05-14.55, velg tidspunkt før eller etter.
Ta kontakt om dere har spørsmål: restaurant@skigaarden.no
Vi kommer denne vinteren til å be om et no-show gebyr på enkelte tider, da vil du bli kontaktet i forkant av ditt besøk.
Husk å gi oss beskjed, dersom du kommer med bil, for å få gratis parkering.

SKIGAARDEN 4 & 5

Midt i bakken med flott utsikt over dalen ligger Skigaarden. Her tilbyr vi eierskap fra små, ​​men romslige leiligheter til store og ekstravagante. Uansett hva du ønsker så har vi alternativer som gir deg og dine et drømmehjem på fjellet. Ikke bare får du et hjem, du får også en del av garden gjennom medlemskap i privatklubben Heimatt, tilgang til restauranter og service som gjør at du kan senke skuldrene i det du kommer inn døren.

Vi tør påstå at gardens beliggenhet er unik, med direkte tilgang til et fjell av muligheter med både langrennsløyper og nedfarter. Ikke minst ligger garden på et av de mest solrike stedene i hele dalen. 

Bebyggelsen er solid og værbitt, og tåler fjellklimaet, med grove dimensjoner og eventyrlig stemning. Inne i bebyggelsen er det lune oppholdsarealer og separate leiligheter med god komfort, med fantastisk utsikt til det storslagne landskapet. Det har vært lagt stor vekt på å plassere bebyggelsen for å en skape intime, solrike, innbydende og ikke minst bilfrie utearealer.