Storstugu – À la carte Restaurant

Skigaarden . Mat & Drikke

HJEMMELAGET PÅ HØYFJELLET I HEMSEDAL

Storstugu – À la carte Restaurant

Høsten er her, og vi holder åpent alle helger frem mot høstferien. Vi har noen gode høstretter på menyen, og presenterer noen nye pizza for vinteren. Vi følger de nasjonale retningslinjer, og ønsker deg veldig velkommen så lenge du er frisk & rask!

RESERVASJONER

Bestill bord
Bestill nå

Alle helger frem mot høstferien:

Fre: 17.00-21.00 (kjøkken 17.00-20.30)
Lør: 13.00-21.00.00 (kjøkken 17.00-20.30)

Uke 40 er vi åpent hver dag. Etter det, holder vi åpent alle helger frem mot sesongstart.

Smitteregistrering er obligatorisk hos oss. Takk for at du følger våre regler!


Hovedrestauranten er en av våre store stoltheter her på Skigaarden. Alt i Storstugu har en historie og sjel, noe vi tror kjennes på stemningen. Her kan du nyte ekte, heimelaga mat. Vi tilbyr en variert lunsjmeny og god kaffe på dagtid, på kvelden en litt mer elegant à la carte basert på kortreiste råvarer. Gardsfolket står klare til å gi deg en eventyrlig opplevelse som setter seg i minnet. Lunsjmenyen er den samme som i Dagligstugu.

I Storstugu er det nesten like høyt under taket som i en låve. De store vindusflatene byr på et vidsyn av de sjeldne utover Hemsedal. Kronen på verket er bokstavelig talt den praktfulle lysekronen, som gir en flott glød til hele restauranten.

Gjennom vinteren har vi après ski hver lørdag. Dj Claes spiller på dagtid, og sørger for god stemning i hele huset. Når solen begynner å varme ute, flytter vi ut på terrassen, med både dj og grill. Uansett er du midt i bakken.

Skigaarden ligger litt opp i fjellet, et stykke utenfor allfarvei, men frykt ikke. Vi både henter og bringer deg trygt hjem til Hemsedal eller din neste destinasjon ( se detaljer under "Shuttle").  Det kan være travelt, så reservasjoner i restauranten og av transport et derfor en fordel . Vår hovedrestaurant finner du i 3. etasje i hovedhuset.

BESTILL BORD

 

Info ved booking av boed:

Om dere ønsker ekstra god plass ved bordet, for å overholde 1 meter, gi oss gjerne beskjed. Husk også at om du har symptomer, bli hjemme.
Vi garanterer ingen plass ved kun drop-in.
Bookinger samme dag er ikke mulig, gjelder det middag, send gjerne mail til restaurant@skigaarden.no.
Husk at vi gjerne ønsker navnet på alle gjester, det gjør det lettere for eventuell smittesporing.
Takk for at dere hjelper til!

SKIGAARDEN 4 & 5