Storstugu – À la carte Restaurant

Skigaarden . Mat & Drikke

HJEMMELAGET PÅ HØYFJELLET I HEMSEDAL

Storstugu – À la carte Restaurant

Hjemmelaget mat av lokale råvarer, unik utsikt utover Hemsedal, vill arkitektur og lun, uformell atmosfære. Dette er noe av det Storstugu byr på. Velkommen til bords! Vi følger nasjonale retningslinjer for smittevern, vi ønsker en trygg og god opplevelse for alle våre gjester. Har du corona-symptomer, ønsker vi deg god bedring, og velkommen tilbake ved en senere anledning! Info for uke 8: Lunsjbooking gjøres kun i Storstugu (menyen er lik overalt på huset) Det er drop-in i den største delen i huset. Legg gjerne lunsj til andre tider enn 13-15.

RESERVASJONER

Bestill bord
Bestill nå

Frokost: 0800-1000 (kun forhåndsbooking)
Lunsj: 1100-1600
Middag: 1800-2100
Pizza: 1100-2000 alle dager (ikke 24.02/25.02)
Ved fullbooket, prøv gjerne andre tidspunkter.
Vi tar ikke bookinger over telefonen i uke 8.
Onsdag 24., og torsdag 25. er stengt på kvelden.
Fullbooket lunsj: 20.02, 22.02, 24.02, 25.02, 26.02, 27.02,06.03, 13.03, 20.03.
Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer på din booking, for å hele tiden følge de gjeldende retningslinjer i forhold til Covid-19.
Hovedrestauranten er en av våre store stoltheter her på Skigaarden. Alt i Storstugu har en historie og sjel, noe vi tror kjennes på stemningen. Her kan du nyte ekte, heimelaga mat. Vi tilbyr en variert lunsjmeny og god kaffe på dagtid, på kvelden en litt mer elegant à la carte basert på kortreiste råvarer. Gardsfolket står klare til å gi deg en eventyrlig opplevelse som setter seg i minnet. Lunsjmenyen er den samme som i Dagligstugu.

I Storstugu er det nesten like høyt under taket som i en låve. De store vindusflatene byr på et vidsyn av de sjeldne utover Hemsedal. Kronen på verket er bokstavelig talt den praktfulle lysekronen, som gir en flott glød til hele restauranten.

Gjennom vinteren har vi après ski hver lørdag. Dj Claes spiller på dagtid, og sørger for god stemning i hele huset. Når solen begynner å varme ute, flytter vi ut på terrassen, med både dj og grill. Uansett er du midt i bakken.

Skigaarden ligger litt opp i fjellet, et stykke utenfor allfarvei, men frykt ikke. Vi både henter og bringer deg trygt hjem til Hemsedal eller din neste destinasjon ( se detaljer under "Shuttle").  Det kan være travelt, så reservasjoner i restauranten og av transport et derfor en fordel . Vår hovedrestaurant finner du i 3. etasje i hovedhuset.

BESTILL BORD

 

Info ved booking av bord:

Om dere ønsker ekstra god plass ved bordet, for å overholde 1 meter, gi oss gjerne beskjed. Husk også at om du har symptomer, bli hjemme.
Vi garanterer ingen plass ved kun drop-in.
Bookinger samme dag er ikke mulig, gjelder det middag, send gjerne mail til restaurant@skigaarden.no.
Husk at vi gjerne ønsker navnet på alle gjester, det gjør det lettere for eventuell smittesporing.
Takk for at dere hjelper til!

SKIGAARDEN 4 & 5

Midt i bakken med flott utsikt over dalen ligger Skigaarden. Her tilbyr vi eierskap fra små, ​​men romslige leiligheter til store og ekstravagante. Uansett hva du ønsker så har vi alternativer som gir deg og dine et drømmehjem på fjellet. Ikke bare får du et hjem, du får også en del av garden gjennom medlemskap i privatklubben Heimatt, tilgang til restauranter og service som gjør at du kan senke skuldrene i det du kommer inn døren.

Vi tør påstå at gardens beliggenhet er unik, med direkte tilgang til et fjell av muligheter med både langrennsløyper og nedfarter. Ikke minst ligger garden på et av de mest solrike stedene i hele dalen. 

Bebyggelsen er solid og værbitt, og tåler fjellklimaet, med grove dimensjoner og eventyrlig stemning. Inne i bebyggelsen er det lune oppholdsarealer og separate leiligheter med god komfort, med fantastisk utsikt til det storslagne landskapet. Det har vært lagt stor vekt på å plassere bebyggelsen for å en skape intime, solrike, innbydende og ikke minst bilfrie utearealer.