Storstugu – À la carte restaurant

Skigaarden . Mat & Drikke

HJEMMELAGET PÅ HØYFJELLET I HEMSEDAL

Storstugu – À la carte restaurant

Velkommen til gode matopplevelser, med lokale råvarer og fokus på nordisk kjøkken. I år har vi en stor nyhet å presentere på kjøkkenfronten, vi er så heldige at vi har fått med Jørgen Kolderup fra Harahorn med på laget. Han er vår nye kjøkkensjef, og vil i aller høyeste grad bidra til å heve vår leveranse til gjestene. Vårt ønske er å stadig utvikle og forbedre oss på alle plan, og med Jørgen har vi tatt et stort steg i riktig retning. Denne høstferien vil det være lunsj fra à la carte og pizza frem til 16.30, deretter vil det være en 3-5- eller 7-retter fra kl.17.00. Bestill gjerne bord, for å sikre dere plass. Velkommen til gards!

RESERVASJONER

Bestill bord
Bestill nåMan-tors: 12.00-20.00 (kjøkken frem til 19.30)
Fre-lør: 12.00-21.00 (kjøkken frem til 20.30)
Søndag: 11.00-15.30 (kjøkken frem til 15.00)
Gjelder uke 40, helgen før åpner vi fredag 30.09 kl. 17.00)

Lunsj frem til 16.30, kveldsmeny fra 17.00.

Booking for vinteren 22/23 er åpnet, disse dagene er lukket grunnet arrangement: fra 15.00 29.des, aften 31.des, helgen 3-5.feb, fra 15.00 11.mars.

Hovedrestauranten er en av våre store stoltheter her på Skigaarden. Alt i Storstugu har en historie og sjel, noe vi tror kjennes på stemningen. Her kan du nyte ekte, heimelaga mat. Vi tilbyr en variert lunsjmeny og god kaffe på dagtid, på kvelden en litt mer elegant à la carte basert på kortreiste råvarer. Gardsfolket står klare til å gi deg en eventyrlig opplevelse som setter seg i minnet. Lunsjmenyen er den samme som i Dagligstugu.

I Storstugu er det nesten like høyt under taket som i en låve. De store vindusflatene byr på et vidsyn av de sjeldne utover Hemsedal. Kronen på verket er bokstavelig talt den praktfulle lysekronen, som gir en flott glød til hele restauranten.

Gjennom vinteren har vi après ski hver lørdag. Dj Claes spiller på dagtid, og sørger for god stemning i hele huset. Når solen begynner å varme ute, flytter vi ut på terrassen, med både dj og grill. Uansett er du midt i bakken.

Skigaarden ligger litt opp i fjellet, et stykke utenfor allfarvei, men frykt ikke. Vi både henter og bringer deg trygt hjem til Hemsedal eller din neste destinasjon ( se detaljer under "Shuttle").  Det kan være travelt, så reservasjoner i restauranten og av transport et derfor en fordel . Vår hovedrestaurant finner du i 3. etasje i hovedhuset.

BESTILL BORD

 

Om dere ønsker å være en større gruppe, ta gjerne kontakt på restaurant@skigaarden.no. Da er det lettere for både dere og oss å skreddersy en god opplevelse.

Info ved booking av bord:

Bookinger samme dag er ikke mulig, gjelder det middag, send gjerne mail til restaurant@skigaarden.no.
Max antall på lørdager/høytider er 20 pers, vi gjør forhåndsbestilling på over 12 pers. Ta kontakt for nærmere info.
Lørdager er det heller ikke mulig å booke i tiden 13.05-14.55, velg tidspunkt før eller etter.
Ta kontakt om dere har spørsmål: restaurant@skigaarden.no

SKIGAARDEN 4 & 5

Midt i bakken med flott utsikt over dalen ligger Skigaarden. Her tilbyr vi eierskap fra små, ​​men romslige leiligheter til store og ekstravagante. Uansett hva du ønsker så har vi alternativer som gir deg og dine et drømmehjem på fjellet. Ikke bare får du et hjem, du får også en del av garden gjennom medlemskap i privatklubben Heimatt, tilgang til restauranter og service som gjør at du kan senke skuldrene i det du kommer inn døren.

Vi tør påstå at gardens beliggenhet er unik, med direkte tilgang til et fjell av muligheter med både langrennsløyper og nedfarter. Ikke minst ligger garden på et av de mest solrike stedene i hele dalen. 

Bebyggelsen er solid og værbitt, og tåler fjellklimaet, med grove dimensjoner og eventyrlig stemning. Inne i bebyggelsen er det lune oppholdsarealer og separate leiligheter med god komfort, med fantastisk utsikt til det storslagne landskapet. Det har vært lagt stor vekt på å plassere bebyggelsen for å en skape intime, solrike, innbydende og ikke minst bilfrie utearealer.