Dagligstugu – Pizza Restaurant

Skigaarden . Mat & Drikke

HEMSEDALS UFORGLEMMELIGE PIZZAER

Pizzaene i Dagligstugu er en herlig blanding av italienske aner, solid kokkekunnskap og utsøkte lokale råvarer. Slik blir det gode matopplevelser av.

Gardsfolket er glade i røtter og tradisjon, og ikke bare de norske. Hos oss har vi en førsteklasses steinovn og gardskokker som har studert og mestret kunsten det er å lage ekte italiensk pizza. For å sette en ekstra spiss på smaken topper vi dem med lokale råvarer. Med andre ord ligger alt til rette for at du får en fantastisk pizzaopplevelse hos oss på fjellet.

Finn din favoritt i menyen og slå deg ned i våre uformelle og rustikke omgivelser. Mens du koser deg kan du la tankene fly til romantiske Roma eller vidunderlige Venezia. Eller den fantastiske pudderrenna du akkurat prøvde ut. Du kan selvsagt også bestille og ta pizzaen med… ut i sola. I tillegg til vår gode pizza gjør vi også ulike velsmakende lunsjretter, som fungerer enten du er litt eller mye sulten.

Fra gammelt av var det kjellarmannen som sørget for øl i et fint gjestebod. En kjellarmann i Hemsedal hadde alltid noen gullkorn på lager, f. eks: «Når ølæ går inn, går vetæ ut» eller «Tappæn æ turr og tunna æ tom» (no e´re ikkje meir øl att). I gamle dager brygget man ølet sitt selv. På Skigaarden brygger vi også vårt eget øl, Skigaardens Pale Ale. Perfekt til våre pizzaer.

Vi holder til i 3. etasje i hovedhuset, her er det kun drop-in som gjelder.