Fjellet på sitt fineste

Skigaarden . Sommer på Skigaarden

Opplev Skigaarden hele året – sommer som vinter

Vi ønsker dere velkommen til Skigaarden i sommer. Vi åpner siste helgen i juni med både utleie og restauranttilbud på 1013 moh. Her kan du nyte den friske fjelluften og et mangfold av aktiviteter som passer for både store og små. Skigaarden har en solrik beliggenhet der Holdeskaret åpner seg mot vest - et godt sted å være.

En smak av Skigaarden
Dagligstugu vil være åpen hver dag fra 28.juni, med en enkel sommermeny: gode pizzaer, sandwicher og noe godt til kaffen. I tillegg finnes uteaktiviteter om man ønsker en pause fra sykkel.


Fjellheimen rett utenfor din dør

Når snøen smelter, forvandles Skigaarden og Hemsedal til et eldorado for sommeraktiviteter. Rett utenfor døren finner du et nettverk av stier og sykkelløyper, perfekt for en dag ute i naturen. Enten du vil prøve deg på sykkel downhill bakker, ta en rolig tur langs idylliske stier, eller kaste ut snøret i et av de mange fiskevannene, finnes det noe for deg.

Vi har leiligheter for deg som ønsker deg litt mer plass enn bare et hotellrom, med noe kjøkkenfasiliteter. Perfekt for deg som ønsker å ta med hele familien, parkere bilen og bare nyte naturen som finnes rett utenfor døren. I tillegg tar vi i restauranten litt ekstra godt vare på dere som velger å bo hos oss. For mer info: booking@skigaarden.no

For de eventyrlystne har vi utfordrende sykkelruter og spennende nedfarter, mens de som søker ro og avslapning kan nyte solfylte ettermiddager på egen terrasse.

Aktiviteter og arrangementer

For å gjøre ditt opphold enda mer spennende, tilbyr Hemsedal et bredt spekter av aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Besøk www.hemsedal.com for å få en full oversikt over alt som skjer i området. Her finner du alt fra familievennlige aktiviteter til adrenalinfylte eventyr som passer alle aldre og interesser.

Eksklusiv Omakase opplevelse 

OMAKASE BETYR «KOKKEN BESTEMMER»

Overlat dine valg til oss, og få tilbake et elegant, artistisk og nøye planlagt måltid. Den nøye utvalgte menyen komponeres daglig basert på det ypperste tilgjengelig av fisk og skalldyr fra Norge og hele verden. Sushi Chef Pedro Farinha og hans team bruker tradisjonelle edomae-teknikker kombinert med moderne kokekunst.

Book en unik opplevelse i sommer! Bestill minimum 6 plasser på Omakase og få restauranten for deg selv.
Våre sushikokker er tilgjengelige for bestillinger fra 22. juni og utover høsten. Bestillinger kan gjøres alle dager med minst 1 ukes varsel.

For bestilling, kontakt oss på omakase@skigaarden.no.

Velkommen til gards!

Hilsen gardsfolket