Sommer på Skigaarden

Skigaarden . Sommer på Skigaarden

Opplev Skigaarden hele året

Vi ønsker dere velkommen til Skigaarden i sommer!  Vi åpner første helgen i juli med både utleie og restauranttilbud på 1013 moh. Her kan du nyte den friske fjelluften og et mangfold av aktiviteter som passer for både store og små.

Bo på Skigaarden

Skigaarden har en solrik beliggenhet der Holdeskaret åpner seg mot vest - et godt sted å være. Leilighetene og hyttene våre passer perfekt til familien eller vennegjengen. Med utgangspunkt midt i Hemsedal Skisenter våkner du til en magisk utsikt, sykkelstier rett utenfor døren og turområder i direkte tilknytting.

Klikk her for å se våre utleieenheter og booking. Velkommen til gards!

En smak av Skigaarden
Dagligstugu vil være åpen hver dag fra 5.juli, med en enkel sommermeny: gode pizzaer, sandwicher og noe godt til kaffen. I tillegg finnes uteaktiviteter om man ønsker en pause fra sykkel.

Eksklusiv omakase opplevelse 
OMAKASE BETYR «KOKKEN BESTEMMER»

Book en unik opplevelse i sommer! Bestill minimum 6 plasser på Omakase og få restauranten for deg selv.
Våre sushikokker er tilgjengelige for bestillinger fra 22. juni og utover høsten. Bestillinger kan gjøres tors-søn med 48 timers varsel.
For bestilling, kontakt oss på tlf: + 47 477 50 839, eller omakase@skigaarden.no. 

Sommermeny, 16 biter kr 1495,-

Overlat dine valg til oss, og få tilbake et elegant, artistisk og nøye planlagt måltid. Den nøye utvalgte menyen komponeres daglig basert på det ypperste tilgjengelig av fisk og skalldyr fra Norge og hele verden. Sushi Chef Pedro Farinha og hans team bruker tradisjonelle edomae-teknikker kombinert med moderne kokekunst.

Sommeropplevelser i fjellheimen
Når snøen smelter, forvandles Skigaarden og Hemsedal til et eldorado for sommeraktiviteter. Rett utenfor døren finner du et nettverk av stier og sykkelløyper, perfekt for en dag ute i naturen. Enten du vil prøve deg på sykkel downhill bakker, ta en rolig tur langs idylliske stier, eller kaste ut snøret i et av de mange fiskevannene, finnes det noe for deg.
For de eventyrlystne har vi utfordrende sykkelruter og spennende nedfarter, mens de som søker ro og avslapning kan nyte solfylte ettermiddager på egen terrasse.

Aktiviteter og arrangementer
For å gjøre ditt opphold enda mer spennende, tilbyr Hemsedal et bredt spekter av aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Besøk www.hemsedal.com for å få en full oversikt over alt som skjer i området. Her finner du alt fra familievennlige aktiviteter til adrenalinfylte eventyr som passer alle aldre og interesser.

Velkommen til gards!
Hilsen gardsfolket